АктуалноГрадътЖивотЛоко ПдМненияНовиниОбщина ПловдивСпортСпортен Пловдив

Напредва строителството и на стадион Локомотив

Инспекция на строителните дейности на стадион „Локомотив“ направиха кметът Здравко Димитров и неговият заместник Пламен Райчев. Те бяха придружавани от кмета на район „Южен“ Костадин Язов, който е отговорник за строежа от страна на Община Пловдив. Преди ден кметът бе засечен на стадион „Христо Ботев“, а днес посети и Лаута.

Зико разгледа напредъка на южната трибуна, една трета от която ще бъде предназначена за гостуващи привърженици. Показаха му просторните помещения, предвидени за съблекални, пресцентър и административни стаи, добиващи все по-завършен вид, а Костадин Язов го запозна и с предстоящите дейности по трибуна „Спорт клуб“.

Там вече има бетонен фундамент, а тези дни се поставя и обратния насип. Предстои прокарването на водопровод и канализация под трибуната, а строителството на наземната част ще започне веднага след приключване на строителните дейности по южната трибуна.

Костадин Язов увери кмета, че според разчетите на изпълнителите, това ще се случи до края на май.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Това „футболно“ гербаджийско управление, само пари за стадиони има! Колко милиона държавни и общински средства „изляхте“ до сега, г-н Кмете? Колко от тях са откраднати и колко хвърлени на вятъра?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина