АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовини

„Най-интересно в държавата е дали Киро ще прави партия. Ми да прави!”

Най-интересно в държавата е дали Киро ще прави партия. Ми да прави. Искам да направи партия, защото явно докато не се покажат, да им видим качествата, тая енигма за българите стои.

„ Съединението прави силата. А ние сме разедидени. Защо? Каква е вината на ГЕРБ? Че сме първа политическа сила и по техните правила. А честни ли са им правилата?”, попита Бойко Борисов в Пловдив днес, при срещата си с членове на ГЕРБ в хотел Империал.

„ Кажете ми една сфера, в която нещо да се е случило, след диктатурата на Радев- еднолично управление. Селско стопанство, строителство… Всичко замря, всичко спря”, допълни той по повод изострените си отношения с президента.

„ Най-интересно в държавата е дали Киро ще прави партия. Ми да прави. Искам да направи партия, защото явно докато не се покажат, да им видим качествата, тая енигма за българите стои”, каза бившият премиер относно евентуалния нов политически проект на министрите Кирил Петков и Асен Василев.

„ Аз в тая зала мога да снимам, че няма никой, и след това да дойда и да наредя всичко в нея, ако искам да навредя на Тотев- наркотици, взривове, автомати, и да кажа, че тук е сборище на терористи”. Така Борисов коментира снимките с чекмеджетата и тази, докато спи, като подчерта, че са правени в различно време. „Прекрасен компромат направиха и след това народът си гласува за нас”, допълни той.

Бойко Борисов не отговори на въпроса кога ГЕРБ ще обяви кандидатът си за президент. Уточни, че в момента се събират номинации.

„ Първо е много важно всички да задаваме въпроса „Ще гарантираме ли честни избори?”. Без квитанциите изборите не са честни. Поне да ни осигурят да си преброиме квитанциите, защото флашките могат да ги пипат. Така че какво значение има кандидатът, когато ако това не се направи се знае, че те ще излъжат на изборите. Не си ли задавате въпроса как за един ден преброиха 99,2 процента, а за три дни не успяха да преброят 0,8 процента. Те си обявиха кабинет преди резултатите. Какво значение има кандидатът при това положение. Тука е важно сега ДПС ще прелива ли гласове на Има такъв народ”, допълни Борисов.

„Ветропоказателите пак се обърнаха и като ме търсят чак ме хваща яд. За четвърти път. Моята приятелка Мария Капон… защото ние бяхме големи приятели, ходихме на вечери заедно аз, Бабикян, в пиано клубове. Но се оказа,че за някакво изложение в Дубай друг изпълнител ли сме намерили… Ама не съм сигурен. Но от там ме е смразила, така разбирам. Въобще не съм чул, извинявам й се, но въобще не съм чул”, каза Борисов за отношенията си с пловдивската народна представителка от „ Изправи се! Ние идваме!”.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина