Лозан Панов призова Румен Радев да вземе отношение по казуса с Международния панаир

Актуално Градът Избори 2021 Новини Под ножа

Кандидатът за президент Лозан Панов призова Румен Радев да вземе отношение по казуса с Международен панаир- Пловдив. Днес той посети Пловдив, като обиколката му в града тръгна именно от входа на заключеното изложбено градче.

„ Международният панаир е символ на града. За съжаление е и символ на нещо друго- на кражбата на века за пловдивчани”, каза Лозан Панов. Във видео в личния си фейсбук профил той се спря и на историята по промяната на собствеността в панаира, както и на героите, които участват в нея.

„Това е един от примерите за завладяването на държавата и институциите. Пример за това как добре работят олигархията, съдебната, изпълнителната и общински власти, и президентството”, допълни Панов.

„Ще призова г-н Радев да каже какво е отношението му по въпроса с панаира и да каже така ли трябва да се случат събитията тук, в Пловдив”, обърна се към настоящия държавен глава кандидатът за такъв.

Очаквайте интервю с Лозан Панов

Споделете ни във:

1 thought on “Лозан Панов призова Румен Радев да вземе отношение по казуса с Международния панаир

  1. Всички сте долни измекяри алчни за поредния голям грабеж от народа.Ша ва и в насраните подлоги ,,политици,,.Пу дейба ваща майка гнусна ПУКНЕТЕ НЕЩАСТНИЦИИИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.