Актуално

Любимият на пловдивчани воден парк отваря врати

Image title
Спасението от летните жеги под тепетата – Аквапаркът на х-л „Санкт Петербург”, тази година предлага забавления и изненади, които могат да задоволят и най-претенциозните гости. Мениджърският екип се е погрижил да бъдат покрити изискванията на всеки посетител. Желанията на всички ще са закон за персонала, който от този сезон е изцяло обновен и преминал обучения в най-реномираните водни аквапаркове в Гърция и Турция. Пловдивчани могат да са уверени, че срещу символичната цена от 4 лв в делнични и 5 лв. в празнични дни ще получат насреща едно истинско водно удоволствие. Тези, които не успеят да отидат на море няма защо да съжаляват. Аквапаркът на х-л „Санкт Петербург” ще ги накара да се чувстват по същия начин и тук под седемте тепета.
Хигиената и ежедневният санитарен контрол са нещата, на които екипът на вашия любим Аквапарк държат най-много. Сигурни сме, че доволни ще останат и тези, които предпочитат да ни посетят на групи – за тях сме предвидили по-евтини билети. Убедени сме, че нашите услуги и посрещане ще ви харесат – така че можете да се възползвате и от абонаментните карти – отново на супер атрактивни цени.
 Иновациите през новия сезон предвиждат още в Аквапарка на х-л „Санкт Петербург” да могат да се ползват специалните топки от реномираната марка “ZORB”. Надувaемата топка е с диаметър 2, 10 м. и отвор с водонепроницаем цип. През него човек съвсем свободно влиза в топката, след което може да я търкаля ходейки или скачайки по водната повърхност, или просто да се забавлява лежейки.
 Комплексът разполага и със специално обособен развлекателен кът, където гостите могат да се забавляват с игра на билярд, флипер или джаги. За да съчетаят приятното с полезното, посетителите могат напълно безплатно да използват и фитнеса или да поиграят тенис на маса или волейбол на напълно обновено игрище.
 Естествено голямо внимание обръщаме и на малчуганите. За тях е създаден детски кът. В него родителите спокойно могат да оставят децата си на внимателно подбрани аниматори, с опит в работата с най-малките. Така докато мама и татко си почиват, ще знаят, че детето им се забавлява и е в сигурни ръце.
 Чревоугодниците също ще имат поводи за радост. В комплекса на Аквапарк „Санкт Петербург” се предлага разнообразна кухня. Цените там не са завишени, за да може всеки освен да се наслади на водно приключение, да може и да си хапне нещо. За по взискателните клиенти ще има обособена VIP зона със отделно меню и сервитьори, така както е във всеки уважаващ себе си воден парк по света.
 И тъй като лятото е сезонът на неспирните забавления и партита, в Аквапарк Хотел Санкт Петербург всяка вечер ще се провеждат тематични мероприятия за възрастни. Предвидени са сцена с DJ, гост-звезди и възможност за изява на присъстващите.
Ето защо новото име на забавленията това лято е Аквапарк Хотел Санкт Петербург. Убедени сме, че той ще се превърне в най-притегателното място за пловдивчани и гостите на града, казват домакините.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина