Актуално

Ковачки инкогнито на парти в Беркут

Румънеца с космат микрофон в градината на хотела в Брестник


Ковачки пуши пура в Беркут
Един от най-коментираните и най-заможни родни бизнесмени Христо Ковачки бе забелязан на светско парти в хотел Беркут в Брестник. Енергийният бос, който седи и зад политическото формирование Лидер, разпусна с пура и ирландско уиски в Родопската яка с приятели и съпругата си- фолкпевицата Десислава. Предприемачът бе гост на купона за откриването на летния бар в комплекса. Той явно бе инкогнито в Брестник, тъй като се стараеше да не влиза на фокуса на фотографските обективи.
Румънеца с косматия си микрофон
Дори смени масата, като видя, че в близост до него няколко фоторепортера са наточили апаратите си. Въпреки това папарак на Под тепето успя да щракне няколко кадъра. Макар и доста некачествени заради сложността на ситуацията  Ковачки се вижда в розовата си поло тениска. Той остана вътре в хотела, тъй като навън се разрази мощна буря.
Въпреки дъжда шоуто се състоя под чадърите в градината, близо до басейна на Беркут. Там в бяло дефилираха Румънеца и Енчев заедно с изваяната певица Мариета. В опасна близост с красавицата бе братът на Енчев, който имаше връзка с реалити звездата Ваня Бонева преди време. На китара свиреше пък бившият на сестрата на Сървайвърката- поп дивата Веси Бонева. Румънеца показа уникалния си космат микрофон, който му носи късмет.


Хубавата Мариета

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина