АктуалноАртЖивотЗабавлениеМоят стилНовиниСветска хроника

Кои са най-добрите маникюристки на 2022-ра?

В Пловдив връчиха Националните годишни награди за маникюр EMILY 2022

Организаторите и участниците дариха 3 200 лева на Капачки за бъдеще

Най-добрите маникюристи и педикюристи в страната бяха отличени на елегантна церемония в Пловдив. Третото издание на надпреварата събра професионалисти от цяла България в събота вечерта в шикозната обстановка на хотел SPS.

Националният конкурс „Годишни награди EMILY“, организиран от Стар Нейлз – България, показва най-добро от топ професионалистите по маникюр и педикюр у нас.

Форматът е реализиран в онлайн платформа, в която участниците създават свой профил и галерия от снимки и споделят своите най-добри дизайни и модели.

55 участници от цялата страна се състезаваха няколко месеца в 6 категории. 13-членно жури определи носителите на призовите места в конкурса. А 7 219 души гласуваха за Наградата на публиката в платформата.

Ето и големите победители в отделните категории:

МАНИКЮР

Първото място е за Анна-Мария Цончева

Второ място – Кристина Лечева

Наградата на публиката в тази категория извоюва младата Йоана Янкова, а отличието имаше честа да връчи журналистът от Под тепето Таня Грозданова.

ДИЗАЙН И НОКТОПЛАСТИКА

Първо място

Цветомира Димитрова

Елен Стафанова – второ място

Наградата на публиката и в тази категория отиде при Йоана Янкова.

ПЕДИКЮР

Цветелина Цекова

Росица Николова

Награда на публиката: Петя Дечева

ТЕРАПЕВТИЧЕН ПЕДИКЮР

Ралица Николова

Весела Янкова

Флорина Евтимова-Кирилова

АРТ КАДЪР

I-во място: Милена Георгиева

II-ро място: Пламена Кирова

III-то място: Виктория Йолова

САЛОН

Beauty house

Cherynka Nail Center

Студио за красота “Мацките”

Водеща на събитието за втори пореден път бе младата звезда на пловдивския Драматичен театър – актрисата Патриция Пъндева, на която компанията-организатор „Стар Нейлз България“ кръсти лак през 2021-ва.

Церемонията бе съпътствана от уникално шоу за дизайн маникюр. Дефилето с 14 модела е по идея и се организира от Мирослава Велева – Радкова. В него бяха представени по атрактивен начин 13 авторски визии, обединени от темата Холивуд .

На подиума бяха показани интерпретации на любими и известни герои от филми и приказки. В този формат конкурсът „Годишни награди EMILY“ дава сцена на всички маникюристи и педикюристи да покажат своите умения не само пред клиентите си, но и пред по-широка аудитория.

Надпреварата показа ясно креативността на дамите и господата в този красив бранш, които не спират да творят, да се развиват и да надграждат знанията и уменията си.

А също така умеят да се забавляват.

Освен това са с големи сърца. Организаторите и състезателите дариха 3 200 лева, събрани от такси за участие в конкурса, на инициативата #Капачки за бъдеще.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина