Каназирева днес вече е убедена, че магазините по Главната не трябва да работят

Актуално Гласове Изпод тепето Новини
Каназирева

Няколко часа, след като обясни на генерал Мутафчийски, че чете заповедта на здравния министър като дявола евангелието, областният управител на Пловдив си промени мнението. Сега подкрепя да не работят магазините по Главната и въвеждането на по-строги мерки.

Припомняме, че в петък лично Дани Каназирева обяви на населението, че търговските обекти по Главната улица на Пловдив могат да работят.

Областният управител: Магазините по Главната могат да работят, без Халите

След което вездесъщият генерал в национален ефир отсече „Не може!”

Ген. Мутафчийски отрече, че магазините по Главната в Пловдив могат да работят

Последва нова декларация от страна на щаба на областта. Този път шефката на РЗИ-Пловдив разтълкува заповедта на министъра, подкрепяйки твърдението на Каназирева, че може.

Директорът на РЗИ отговори на ген. Мутафчийски, че магазините на Главната могат да работят

PR-събощенията летяха по електронните кутии на пловдивските медии, а народът сътвори нови карикатури по темата с генерала и областната.

Днес Генералът пак официално нахока Пловдив, пловдивчани, мерките, неспазването им и лекарите ни.

Генерал Мутафчийски с критика към Пловдив

Кметът обяви затягане на ограниченията.

Затягат мерките срещу COVID-19 в Пловдив от утре

И хоп – изненадващо областният управител го подкрепи декларативно.

Прилагаме текста на съобщението:

 „Категорично подкрепям и съм съгласна с кметовете от област Пловдив за въвеждането на по-строги мерки и затварянето на повечето търговски обекти, извън хранителни магазини, аптеки и дрогерии, банкови и застрахователни офиси и др. изрично посочени от Национлния щаб, но считам че тези мерки трябва да бъдат единни за всички общини на територията, за да не предизвикаме хаос сред населението и хората да знаят какво работи и какво не.

Също така съм категорична, че трябва да бъдат взети и по-строги мерки в пловдивския квартал Столипоново, където сигналите от събота и неделя са много, включитлено от Спешна помощ, за да улесним и органите на МВР“. Това заяви областният управител Дани Катазирева по повод ситуацията в областта.

„Апелирам всички граждани на област Пловдив да спазват указанията и въведените мерки, да пазят както собственото си здраве, така и на останалите хора“, допълни Каназирева.

Споделете ни във:

11 коментара за “Каназирева днес вече е убедена, че магазините по Главната не трябва да работят

  1. Тази фамилия случайно ли съвпада с фамилията на собственика на фирма Терикс(дейност – кафе автомати и вендинг автомати) – Тошко Каназирев? И случайно ли вендинг автоматите само в Пловдив работят?

  2. Един човек без морал завърти ли веднъж задника, след това ще го завърти много пъти. Първия път беше на изборите. За мене лично се учудвам как изобщо сън я хваща тая.

  3. Тъпанарка безсрамна. Пиар върху гърба на пловдивчани. Жалко създание. Вън от града ни.

  4. обикновен политически брокер, който даже и името си смени каза:

    Нищо ново не ни казвате. Каназирката винаги е била върти опашка.В нея винаги са липсвали морални устои;Всичко при нея е пари и болна алчност за власт.Празна душа , вече и с презряла обвивка.

  5. Оххх, Иво, Иво, ще дойдат пак избори, пак ще вземаш от всички, не от един, за да пишеш такива статии…

  6. И ти ли Иво се плъзна по плоскостта на простотията. Не ти отива. А за протокола да ти кажа това е в правомощията на РЗИ. Те казаха че може да работят магазините, макър истината вече не е важна. И Мутафчииски не е толкова вездесъщ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.