АктуалноГласовеГрадътМненияНовиниОбщина ПловдивСпортСпортен Пловдив

Кметът: Само да не се наложи да купуваме футболисти на Ботев

„Дано не ни накарат да купуваме футболисти. Да не я докараме до там“. С този коментар кметът Здравко Димитров се спря на темата с авансовото плащане за довършването на стадион „Христо Ботев“, предложение за което е част от дневния ред на сесията на общински съвет утре. „На срещи съм казвал- ще направим стадион, но дано да имаме отбор. Това, което виждам, не ми е приятно“. „, отбеляза Зико.

„Искрено се надявам това предложение за анекса утре да бъде подкрепено и да бъде гласувано. Този аванс се полага на изпълнителя“, заяви зам.-кметът Пламен Райчев.

Под тепето отвори темата за множеството пустеещи паркоместа около самия стадион „Христо Ботев“. В последните дни започнаха да се появяват коментари, че огромният паркинг е редно да може да се ползва срещу заплащане от жителите на квартала около Колежа, където проблемът с паркирането е много сериозен.

“ Защо този паркинг да бъде затворен, като могат да се печелят пари от него? Трябва да се отвори. Когато се предаде изцяло стадиона на клуба те имат пълното право да го отворят и да печелят“, каза Здравко Димитров.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина