АктуалноГласовеГрадътИзбор на редактораЛоко ПдМненияНовиниОбщина Пловдив

Кметът изтегля предложението за още пари за Колежа

Ще има нова среща в понеделник между кмета Здравко Димитров и феновете на двата отбора- Ботев и Локомотив. Това анонсира Зико след близо 30-минутен разговор с привържениците на черно-белия футболен клуб днес в общината, които в 8.30ч. се събраха да пият кафе пред кметството с настояване да се видят и говорят с градоначалника.

„Не трябва да се делим на този принцип. Каквото има за едните, да има и за другите. Както искам да се завърши единия стадион, така и другия стадион. Спортът трябва да ни обединява, а не да ни разединява. В понеделник ще имаме среща с представители на двата клуба“, обясни пред журналисти след срещата Димитров, но не успя да уточни как точно ще бъдат завършени двете съоръжения.

Кметът анонсира, че може да изтегли предложението до Общински съвет за осигуряване на допълнителни 23 милиона лева за довършването на стадион „Христо Ботев“ докато няма консенсус. „Да се разберем всички на кой колко пари има, количествено-стойностни сметки да видим за единия и другия стадион, да бъдат завършени. Нещо, което е почнато да се строи, трябва да бъде завършено, защото се оскъпява“, коментира Здравко Димитров.

„Трябва да се търсят пари, това е варианта. Не сме спрели да търсим пари от всякакви източници“, заяви Зико.

На тръгване от общината сред срещата с кмета феновете на Локо заявиха, че не са повярвали на нито една дума, изречена от Здравко Димитров.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

4 коментари

 1. Главният Суджук на республиката – Боко Харам III днес взима главичката на зиката – тупнитопковецът на Пловдив…каква спортна драма, драги селяци и другите лизачи от покрайнините кърски…

  1. Руси, не издребнявай!

   Нищо и никакво хотелче на пет етажчета само и то не негово, а на далечни роднини…

   В сравнение с едно ИМПЕРИАЛче (на две фази!) плюс разните му дребни КАМЕНИЦИ той баскетБОЛНИЯТ мозъклия си е чист, невинен и затова

   НАМА НУЖДА ДА ХОДИ НА РАБОТА ДАЖЕ И В КРИЗИСНИ МОМЕНТИ

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина