АктуалноГласовеГрадътИзбор на редактораКварталиМненияНовиниОбщина Пловдив

Изумително: Сложиха климатик на неработещото КПП в Капана

Инженерната мисъл на служителите на Община Пловдив непрестанно изумява гражданите. От администрацията решиха да похарчат някой лев, за да сложат климатик на неработещата „виенска“ будка, служеща за КПП в квартал Капана на ул. „Железарска“… на самия тротоар.

Откакто е монтирана „кибитката“ преди близо 3 години, тя не е функционирала нито ден. Няма и бариера, която да се управлява от имагинерния общински служител в нея. Но пък вече има монтиран климатик.

Едва ли някога таза абсурдна рестриктивна организация на движението в Квартала на творческите индустрии някога ще сработи, но пък средства от джоба на данъкоплатеца се харчат за такива екзотични хрумки. Които най-вероятно са напълно нерегламентирани, тъй като и пирон да иска да забоде някой в Капана, трябва да има разрешение за това от НИНКН и Министерството на културата.

Под тепето съветва читателите си, когато минават пеш по ул. „Железарска“, да гледат в краката си, за да не се спънат в общински климатик, платен от джоба им.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

12 коментари

   1. Е, ЩОМ Е ПО „ПРОГРАМА“ = олекна ми, добре че тъпоъгълните кроежи на Община, АрхеоКулТурист и ОИнститути (?!?) опазват чист въздуха по …капанския паваж!

    Придста’яш ли си замарсяването ако го нямаше тоя (БЕЗСТОПАНСТВЕН щом не се знае кой подписа!) паважен климатик? А?

 1. Само не разбирам защо продължава да нарича Капана така?? Пиене на бира и яденетото на кюфтета по 10 лв. Индустриално творчество ли е???

 2. За неяваване на работа в кризисна ситуация общинският СЛУЖИТЕЛ НА ЗАПЛАТА – кадърникът баскетБОЛЕН мозъклия „Зи“ следва да бъде изправен пред Съд за нарушаване на Закона / КОДЕКСА поради липса на вишестоящ в Йерархията който да поддържа Дисциплина, да наказва и да уволнява = от всеки един гражданин / жител / данъкоплатец с доказателствата, свидетелите и видеата

  Зико, майна, дотук БЕШЕ

  (Десетината му ЗАМ-кадърници сами ще се разбягат с напълнените им гуши)

 3. АрхеоКулТурист Панов ако си откърти гурелите та прогледне отвъд бюрократщината на Пловдив’2023 към Живия Живот, Ценности и Стойности може да забележи КОЛКО ЧУДОВИЩНО ГРОЗНИ са такива тенекии върху честния почтен пловдивски паваж…

  Карловецът ГладАрх. Ахрянов също удобничко проспива подобни администраКАЛИНКОВИ нарушения.

  (Т’ва някой Сановник го е обещал на очинайка си като го „бракуват“ и демонтират вдругиден)

  1. Както за „Запазен Паркинг“ ама неплатен на владиката табелите един съселянин си беше намислил да си цуне поне една за пред двора да шашне комшийките – така и тези „подобрения“

   ЩОМ НЕ СА ОФИЦИАЛНИ ТЕ СА БЕЗСТОПАНСТВЕНИ.

   Няма нужда да изчаквате да се стъмни…

 4. в града на зиката амебата и гербаците судцуци няма изненадани… спрялата кочина иска клима, да съ топли хахахаха

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина