Иван Тотев: Как се разви делото за Зоопарка, видя цяла България

Актуално Гласове Градът Новини Темида
Иван Тотев

“Другите две досъдебни производства дори не са срещу мен”, коментира изявлението на служебния правосъден министър екс кметът пред Под тепето

“Всички пловдивски и национални медии следяхте делото за Зоопарка. То бе връщано два пъти от различни инстанции и се влачи 5 години” – това напомни бившият кмет на Пловдив Иван Тотев, помолен са коментар на днешното изявление на служебния министър на правосъдието Иван Демерджиев, който обяви непосредствено преди Пленума на Висшия съдебен съвет, че връща в съда 3 дела срещу бившия кмет на Пловдив – ВИДЕО.

Кога прокуратурата прекратява едно производство, попита той и добави: когато няма доказателство за извършено престъпление.

“Другите две досъдебни производства дори не са срещу мен”, коментира екс кметът пред Под тепето.

Той си спомни, че цитираният казус от министър Демерджиев по отношение на гробищните паркове, касае регулярна проверка на Агенцията на държавна финансова инспекция /АДФИ/.

Става дума за това, че Коста Попов като директор на ОП Траурни дейности е разходвал  средства от ТБО за почистване на гробищата. Той не ги е харчил незаконно, това са общински средства на общинско предприятие. Но е установено административно нарушение и Агенцията постановява акт на кмета, понеже такъв е закона. Това разказа пред репортера ни Иван Тотев.

По отношение на третото прекратено досъдебно производство, споменато от министъра, той не можа да си спомни подробности към момента. Тотев изрази предположение, че става дума “за превозвачите.”

По думите му, прекратяването на производства от страна на която и да било прокуратура е нещо нормално в правосъдния живот. А по отношение на съмненията на министъра за странното съвпадение на сроковете, Иван Тотев каза само, че няма идея и предполага, че най-вероятно им е дошъл срокът.

Споделете ни във:

8 thoughts on “Иван Тотев: Как се разви делото за Зоопарка, видя цяла България

 1. Национален Зоологически Оневерситет / Факултет ЗООЛОГИЯ със ЗООпарк, с Директорский Борд, с ПР, Секретарки, машинопишки, шофьор, бодигардове 24/7 нонстоп и с комфортен климатизиран офис ВИДЯ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.

  Ето как Градът се прочу със своя мамин ИМПЕРИАЛист инджинеринг ТОТЕВ

 2. „Имунитет“ до давност беше мечтата на мамин ИМПЕРИАЛист инДжинеринга още след доходното му кметуване, когато се изперчи да политиканства за да влезе в Черния Списък с БоБо за депутатин – фместо да си наляга парцалите ф миша дупка и да благодари за всеки бял Божи ден на свобода.

  „…на практика, Тотев е амнистиран и влиза в изборите за 45 НС…“ каза Министърът в разобличението към РежимаБоБоТРИ.

  Само че имунитетчето може да бъде преразгледано / да се готви следващият в Ч.Списък = това го предвиждахме. Нямало да се покрие с Давност.

  Бедата е, че г-н Ставри от втори етаж отказвал да се занимава с нови дружки, писнало му от мръсници. А самотата в единичната килия е лоша / пък в общите помещения възникват опасности…

  За неотклонение някои паспорти следва да бъдат блокирани, някои глезени закопчани с елегантни електронни гривни. Багажниците на джипки, таксета, ТИРове, гемии, дронове и лайнери излизащи от юрисдикцията да се проверават, щото опасни са не само входящите престъпници избягали затворници, ами и ИЗХОДящите.

  Да не би докато бере гъбки из пограничните шубраки да се заблуди да попадне в Сръбска / Дюбайска територия като всеки почтен олигарх – не ли? Има ВИДОВДЕН

  1. Тарифата в ЦСЗатвор за мокра поръчка от неизвестен извършител беше три до пет хиляди по ценоразпис.

   Преди инфлацията, де…

 3. Ми не знам как е свършило делото по Зоопарка, само знам, че в Зоопарка освен плъхове и тук-таме някоя катерица, няма пукнато животно. Виждам грозни бетони, орязани дървета и трънаци. Това виждам аз.

 4. Да и все още всички виждаме грозотията която спретна до гребна база от която си напълни джобовете…

 5. Едно дело в тази държава знаем много добре как и защо се прекратява мамин убавец – последната причина е липса на доказателства. Да ти се търси наказателна отговорност за грабежите и незаконните хотели . Цялото ти имущество да ти се вземе в полза на Република България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.