ГЕРБ в Пловдив и областта залага на същите водачи на листите

Актуално Власт Градът Избори 2021 Новини

Крайното решение за подредбата трябва да е на Изпълнителната комисия, която ще заседава идната седмица

В Предишният парламент ГЕРБ получи 3 мандата от Пловдив, за следващият се цели в 4

ПП ГЕРБ няма да сменя водачите на листите в града и областта и ще се яви на парламентарните избори на 11 юли с познатите лица от 4 април. За 16 МИР от партията отново залагат на традиционния водач – лидера на формацията Бойко Борисов. Бившият областен управител на Пловдив Дани Каназирева също се утвърждава за водач в 17 МИР. Информацията потвърди местният лидер Иван Тотев, който е и член на Изпълнителната комисия.

За разлика от предишните избори на извънредните няма да се провеждат номинации за депутати. Сега листите се изготвят от партийните ръководители по структури и региони, но крайното решение за подредбата трябва се взима от Изпълнителната комисия, която ще заседава идната седмица. Това стана ясно след среща на местния лидер на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на ПП Иван Тотев с Борисов.

На нея се е постигнало съгласие да се даде разрешение на местните структури да включват и районни кметове в листите. Припомняме, че в интервю за Под тепето в средата на май Тотев обяви, че на тези избори райкметовете ще застанат с лицата си в листите.

Тотев: Вотът на 11-ти юли ще е много по-прагматичен

На второ място в градската листа ще бъде бившият кмет на града Иван Тотев, след него Радомир Чолаков от гражданската квота, който също бе похвален от Борисов на конференцията на партията за работата си в 45-ото НС. Той ще измести с позиция надолу Вежди Рашидов, а след него се нареждат кметовете по райони. Спас Гърневски също ще бъде в листата.

В Предишният парламент ГЕРБ получи 3 мандата от Пловдив, за следващият се цели в 4.

 

Споделете ни във:

2 thoughts on “ГЕРБ в Пловдив и областта залага на същите водачи на листите

  1. ГЕРБавите будали не вдяват -хем от всички форуми бяха предупредени- че НИКАКВИ ШАНСОВЕ няма „листа“ с именцето на маминия инджинеринг ИМПЕРИАЛист Тотев -главатрят на крадливата шайка-Агитка ОРТАЦИ грабила Града като КлептоКрация толкова години.
    Заплатаджиите от СелСъвета и РайСъветите и ОПтата, както и блондинките от феодалнио ючбунарски „Стар Град“ може и да гласуват за любимия им Вожд, затова сега преди избори е моментът да се НАЗНАЧАВАТ ОЩЕ БРОЙКИ.
    Че време не остана, ей!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.