АктуалноГрадътИзпод тепетоНовини

ГЕРБ: Искаме спиране на проекта за пробива на Водната палата

На свое заседание на Ръководството на Политическа партия ГЕРБ в Пловдив–град взе решение да възложи на общинските съветници от групата на ГЕРБ да инициират извънредна сесия със следния дневен ред:

1. Представяне на проекта, кореспонденция с фирмата- изпълнител, строителни книжа и разрешителни за „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

2. Представяне на кореспонденция с Управляващия орган на ОП РР относно възможни финансови корекции при изпълнение на проект „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

3. Представяне на протоколи от обсъжданията от Обществения съвет, създаден от ОбС – Пловдив, за контрол на разходването на средствата от заема по „Фонд за устойчиви градове“. Представяне на протоколите от обществените обсъждания за заема, финансиращ изпълнението на проект за „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

4. Вземане на решение за преустановяване на изпълнението до изясняване на всички факти и обстоятелства относно пълнотата на строителната документация за цялостното изпълнение на проект „Пробив на Водна палата – Транспортен възел на две нива за връзка на бул. “Цар Борис III Обединител” и бул. “Марица – юг“ – инженеринг”.

„Политическа партия ГЕРБ като най-голямата политическа партия в град Пловдив е силно ангажирана с развитието и подобряване на качеството на живот в града ни. За нас общественият диалог е от първостепенно значение, още повече когато той касае бъдещето на нашия любим град. Призоваваме общинските съветници от други партии да подкрепят нашата инициатива“, се казва още в съобщението на партията.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

 1. 1.Не е вярно. лъжеш, че „задълж/ полета са отбелязани с *“ пред полето за отговор.

  Такова нещо няма.

  Махни го тоя целия ред че ми отнема ЦЕННИ МИЛИМЕТРИ ОТ МОЯ ДИСПЛЕЙ.

  2.ТаймСТАМП се слага компактно, минималистично БЕЗ ЛИГОТИИ“
  2022, 10/19 20:45 (секундите да си ги пъхне твоят „дизайнер“ във …именно.

  3.Най-долу мястото ТАГОВЕ не се чете от многото непотребни черти закриващи буквите = = = докато мястото ИНФОРМАЦИЯ без черти се чете лесно

  4.“ЗАПОМНИ МЕ“ кутийката не е „КапЧа“, а е просто „НЕ СЪМ РОБОТ“

  5.Станхте смешни с ДеветоСептемврийското „подобрение“ на страницата.

  6.Олекна ни по тоя начин. отървахме се от ПодТеЛето

  1. 8. и горният 7.КИС-КИС не си застана на мястото като Отговор след 6.

   9. и други функции имате разджъркани: всяка статия как така за 27 секунди навърта 123 хита / прочитания бе МЕНТЕ?

   10. нямате бутони + / – за оценки от читателите, а пък Балоните за БРОЙКИ РЕПЛИКИ не са повсеместни, а и НЕ показват

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина