Генерале, дай автограф (ГАЛЕРИЯ)

Актуално Живот Новини Фотогалерия

Ген. Венцислав Мутафчийски се подписа в тефтера на Стефчо Автографа, спазвайки дистанция

Извънредното положение удари и всеизвестния събирач на подписи

„Ами все пак е популярен”. Така всеизвестният събирач на подписи Стефчо Автографа обясни присъствието си в Инфекциозна клиника, на събитието по откриването на новата референтна лаборатория за изследване на коронавирус. Мишената на Стефчо днес бе човекът с най-висок рейтинг в държавата- ген. Венцислав Мутафчийски. „С маска съм, с маска съм”, обясняваше чешитът на всеки.

В крайна сметка мисията му успя. Иначе сериозният и суров генерал поддаде на чара на Автографа и положи подписа си в тефтера му след края на официалното събитие. Председателят на Националният оперативен щаб очевидно знаеше кой е Стефчо и парафира тетрадката му, спазвайки дистанция, разбира се. Усмивката на генерала се виждаше дори под маската му, а неочакваната му среща с пловдивския зевзек разведри иначе твърде сериозната и дори потискаща атмосфера в условията на пандемия и борбата с коронавируса с всички средства.

„Ама листът ти е бял, напълно празен”, каза генералът на Стефчо. А той вдигна рамене. Извънредното положение удари силно дори колекционера на подписи, тъй като няма събития, хората не се събират на публични места, а тефтерът му от месец е напълно празен.

Не само Стефчо Автографа се възползва от известността на ген. Мутафчийски. Колежка от медиите също поиска – и получи – ценен спомен от хирурга в малко тефтерче. След официалните изявления, той показа, че все още е запазил дух и се шегуваше със своите колеги-доктори и други хора от местната власт.

Споделете ни във:

2 коментара за “Генерале, дай автограф (ГАЛЕРИЯ)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.