Актуално

Феновете на Ботев с ултиматум към властта: Не помагате- не гласуваме

Жълто-черната агитка иска съдействие от властите в битката с Христолов
Жълто-черната агитка иска съдействие от властите в битката с Христолов
Феновете на “Ботев” поставиха ултиматум на местната власт. Представители на различни фракции от жълто-черната агитка поискаха чрез декларация съдействие от власт имащите в борбата с пишман президентът Димитър Христолов. “Ако не получим рамо от управленците на града, ще го усетят осезаемо на гърбовете си още на следващите избори”, подчертават запалянковци. Шефовете на фенклубове са категорични, че нужна реакция от страна на прокуратура и НАП.

Ето и пълното съдържание на декларацията на агитката:
“Уважаеми съграждани, вече десет години един от символите на Пловдив е в ръцете на некомпетентността, лъжата и простотията. Десет години, в които местната власт не направи нищо, за да защити спортните традиции на града!
След броени дни започва пролетният полусезон на футболното ни първенство. За нас, феновете на „Ботев“, не започва нищо! Нищо, защото футбол на „Колежа“ няма! Нищо, защото след поредната порция срам, която ще трябва да преживеем, ще дойде следващата такава!
Господа управляващи града ни,всички вие сте не по-малко виновни за състоянието, в което се намира нашия любим клуб! Тези десет години показаха, че освен нас феновете, никой от вас не желае и не е способен да се пребори със злото, настанило се в нашия дом!
Ние, гражданите на Пловдив, ви предупреждаваме, че на следващите избори ще усетите в пълна сила нашия гняв!
Ботев Пловдив е на път да бъде напълно унищожен! Ние заставаме изцяло зад Борислав Димитров, защото макар и късно, той каза истината за състоянието на „Ботев“. Ще наблюдаваме с огромно внимание дали прокуратурата ще се самосезира, на база информацията, изнесена от доскорошния изпълнителен директор на клуба! С интерес ще следим и реакцията на държавата, в лицето на НАП, след очакваните постъпления от продажбата на Саидходжа и Минев в ЦСКА!
Дойде моментът, в който ние ще разберем дали сте с нас или срещу нас!
Ние сме гражданите на Пловдив! Ние сме тези, чиито интереси сте длъжни да защитавате!
Докажете, че сте достойни да управлявате нашия град! В противен случай, скоро ще останете в историята!”
Фен клуб Ботев 1912
Лудата Банда
Бригада Тракия
Бунта север
Мараша
и хилядите неорганизирани фенове.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина