АктуалноГрадътКриминалеМненияНовиниПод ножаСъдТемида

Емили Тротинетката излиза на свобода

Даниел Йорданов- Емили Тротинетката излиза на свобода срещу парична гаранция от 1500 лева. Това реши на днешното си заседание Районен съд, в което така нареченият инфлуенсър обжалва мярката си за неотклонение. Той изкара в следствения арест почти месец, по обвинение в хулиганство. Емили, заедно с Тошо Куката и Чеченеца склониха Данислав Д. да да бъде вързан в областта на шията за колан, стоейки на колене да имитира движенията на куче, на което се дават команди и подхвърлят предмети в МОЛ Пловдив, за да направят видеа за профилите си в социални мрежи.

Даниел Йорданов многократно подчерта днес пред съда, че съжалява за участието си в този клип.

“ Искам да се извиня на всички. Няма да участвам в клипове и няма да се събирам с такива хора повече, обещавам. Решил съм да запиша икономика във Варна дори. В ареста е ужасно. Там има само убийци и изнасилвачи. Не съм престъпница”, каза Емили пред съдията.

Адвокатът й Анелия Райчева подчерта, че Даниел Йорданов е в много лошо физическо, психологично и емоционално в ареста и мисли за най-лошото. Той страда от личностно разстройство.

„В крайна сметка това е лице, което няма трайно установени престъпни навици. Престоят му там е повече от месец. Считам , че това започва да се превръща в репресия”, заяви в пледоарията си адв. Райчева.

От прокуратурата настояха Даниел Йорданов да остане в ареста с постоянна мярка „задържане по стража“, тъй като има опасност да се укрие. В крайна сметка обаче съдът счете, че мярката за неотклонение на Емили трябва да бъде изменена на парична гаранция.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина