Актуално

Един от коматевските убийци в схема за контрабанда

Виолин Вачуров арестуван в полицейска акция

Image title
Коматевската банда влезе в контрабандата на цигари и алкохол. Един от главните герои в групата за убийства, която стресира Пловдив в средата на 90-те години Виолин Вачуров бе задържан като част от банда за търговия на папироси без бандерол заедно с още осем души- общо шестима мъже и три жени. Приближените на зловещия килър Христо Бекирски бандит, който изкара 8 години зад решетките за серия грабежи и убийства. Той излезе на свобода миналата година, но по всичко личи, че отново е влязъл в занаята. След акция на Икономическа полиция Вамуров е бил задържан заедно с ортаците си със 13 974 кутии цигари и близо тон и половина ракия, водка и мастика.
Бандата е спипана с цигари от марките “Виктор Ексклузив”, “Виктори Блу”, Пърл Слимс” “Табакус Слимс”, “Рейнж фул флауър”, “Виктори”, “Есер”, “Рейндж лайт”, “Рейндж слимс”, “Рейндж фул флауър” и други. Освен цигарите ченгетата са открили
6 770 лева и 12 таблетки с неизвестен произход. Групата е шетала на територията на цялата област и в смолянско. В търговско помещение и жилище в град Лъки 551 кутии с цигари “Барон”, “Голд” и “Приват пойнт”. При проверка в лекотоварен “Фиат Дукато”, паркиран в складово място на ул.”Брезовско шосе” в Пловдив, използвано от Г.Г. и С.Т., полицаите открили 876 литра ракия, 498 литра мастика и 48 литра водка, бутилирани в пластмасови бутилки от по 1 и 2 литра.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина