АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовиниОбщина Пловдив

Десетина пловдивчани поискаха оставката на Зико в студа

Едва десетина граждани се събраха пред сградата на общината, за да поискат оставката на кмета Здравко Димитров в студа тази вечер.

Рехавият протест срещу управлението на Зико бе провокиран от неговата категорична заявка, че ще изкара мандата си докрай, въпреки настояването на Бойко Борисов да освободи кметския кабинет. Събралите се днес пред кметството протестираха и срещу Димитров, и срещу ГЕРБ. На място бе и нечленуващият в групи общински съветник Георги Величков.

„Това не се търпи. Писна ни. Здравко Димитров трябва да си тръгне веднага заради несправянето с проблемите и изключително слабото си управление на града. А ГЕРБ трябва да си тръгнат завинаги от политическия пейзаж, заради това, че наложиха именно такъв маниер и стандарт на управление, като това на Здравко Димитров“, коментираха протестиращите.

“ Вероятно в последните дни се разиграва някакъв страхотен театър. От години наблюдаваме колко много артисти се появяват, колко много артисти си тръгват, но всъщност дали си тръгват. Вероятно не. Искам оставката на г-н Димитров, защото той не си върши работата. Трябва да се намери адекватно управление на Пловдив и да се работи за хората и за града. Много искам да върнем думи като морал, ценност и почтеност в обществото ни“, обясни инициаторът на протеста днес Елка Мухова.

“ Виждаме едно голямо влияние на фирми и кръгове от влиятелни хора, които буквално са си разпарчетосали града, което въобще не е добре за жителите на Пловдив“, обясни Борислав Арабчев.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

3 коментари

 1. Г-н Димитров, свекървите и по-злобните гражданки помним ясно кое ни накара да гласоподадем (между плява, въздух под налягане и популизъм) =обещанието, че

  ЩЕ РАЗСЛЕДВАШ, ОБНАРОДВАШ, ОБСЪДИШ И ПОПРАВИШ ЛУДОРИИТЕ НА МАМИН ВАНЬО ТОТЕВ.

  Поне най-възмутителнните, най-крещящите, ПРЕСТЪПНИТЕ.

  Дотук добре, красивичкото фонтанче пред Панаирния Мост си замина в Историята на Изкуственостите. Още може:

  ЗА 200 ДВЕСТА ДЕНА И ДОСТА ДРУГИ ПОДОБРЕНИЯ ОЧАКВАМЕ.

  При Архео–Кул–Турист П.П. си е леш, преструвки и плиткоумна ХАЛТУРА открай-докрай, питай дисидент-мъдреците; и блокирай сладките синекурни „конкурсни“ назначенийца, които си е намислил.

  200 ДЕНА =НА ПОЛЗУ НАРОДУ!

  (Щом оставяш Фото в рамка под стъкло на ламперията в СелСъвета за внуците ни)

  С почит, сестра Аргирова

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина