АктуалноГрадътКриминалеМненияНовиниПод ножа

Да караш кола за 200 хил и да се стискаш за два лева

Граждани пуснаха жалба към район „Централен“ за неправомерно паркирани автомобили по ул. „Май“ и съседните пресечки. Само няколко дни след завършването на така чакания ремонт, скъпи автомобили превзеха новоизградените тротоари. Хората от квартала се оплакват, че не могат да преминават по настилките за пешеходци.

„Да караш кола за 200 хиляди лева и да се стискаш за два лева, колкото струва спирането в Синя зона“, се казва в жалбата до районната администрация.

 

 

 

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

12 коментари

 1. Номера се вижда ясно както ни пращат фишове от пътни камери снимали ни с превишена скорост бъзливите общаци могат да му пратят снимка фиш глоба за неправилно паркиране но ги е бъз

 2. „…жалба към район „Централен“ за неправомерно паркирани автомобили по ул. „Май“ и съседните…“ = ДА, АМА НЕ, идете на Тепето на ул. 4-ти Януари в Сурп Кеворк има Поп.

  Истински.

  АРМЕНСКИ

  1. Ай стига с тея павета вече, два дни ревете като мечки. За у вас ли ги бяхте приготвили, че така ви боли. Дали в църковен двор или вщна улица, те са в Пловдив.

 3. Ми той човекът си е дал всичките пари за колата! Откъде още и за паркиране! Нали и данъците така ги правят – 20 лв. данък за BMW X4 (товарен) и 200 лв. за Опел 2009 г. Те богатите хора трябва да се щадят, защото дават много пари за коли, екскурзии и силикон. На другите освен хляб, какво им е нужно? Айде моля ви се!

 4. Страх ги е, като видят скъпа кола. Не знаят кой е собственика и какви проблеми могат да възикнат. Типично за разградена и завладяна държава.

 5. Къде е общинската охрана и паяците?
  Живеещите в този квартал всеки ден сме потърпевши от безразборното паркиране на такива коли. За нас няма място по тротоарите, които и без това са разбити, да не говорим за майките с детски колички и възрастните хора. Пълно безобразие!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина