Частници изграждат за своя сметка паркинг върху общинска собственост край Водната палата

Актуално Гласове Новини Разследване

Правят се четири паркоместа, които очевидно ще обслужват частния имот на булеварда, местят спирката

Изпълнителите имат всички възможни разрешителни за дейността си

Частници израждат за собствена сметка паркинга върху общинска собственост край колелото на Водната палата, установи на място днес репортер на Под тепето. Изпълнителите имат цялата нужна документация за реализиране на проекта си върху новия тротоар, който очевидно има за цел да обслужва празните от дълги години търговски площи в близост. След публикации в медиите, днес през обекта са минали няколко проверки от страна на общински инспектори, които са констатирали изрядността на документацията.

Проектът е за изграждане на четири нови паркоместа в иначе твърде конфликтната за трафика зона между спирката от градския транспорт и кръговото кръстовище. На място разбрахме, че по проект спирката ще бъде преместена на близо 20 метра в посока Семинарията. Информираха ни, че тротоарната настилка ще бъде възстановена след ремонт на няколко пропаднали участъка.

Хората на обекта представиха разрешителни и от общината, и от полицията. Търговските площи, които в момента пустеят, се свързват с известния бизнесмен Румен Анастасов. Разрешителните са издадени на фирма “Айбекс Риълти”, научи Под тепето. Управител на дружеството е Анастасия Накова.

За кого се строи нов паркинг до Водната палата?

Остават многото въпросителни за това как частен инвеститор прави за собствена сметка паркинг върху общинска собственост на конфликтно място с цел обслужване на собствените си нужди. Ще потърсим отговорите.

Очаквайте подробности!

Споделете ни във:

4 коментара за “Частници изграждат за своя сметка паркинг върху общинска собственост край Водната палата

 1. айде сега, никой от администрацията нищо не знае…
  всички документи иначе им били на ред…
  кое им е наред…
  кой от работниците има трудов договор, каква квалификация има фирмата, която извършва строителната дейност
  кой шеф от КАТ се е подписал върху тези документи
  .. и все пак да си спомним с лика на кой кандидат кмет беше облепен въпросният имот на предните местни избори

  1. Бояно, още по-дълбоко да копнем: самата идея, която напоследък забелязваме, че става ПРАКТИКА върху обществени, общински, народни, твои / мои / наши квадратури, площи и ЗЕЛЕНИНА (Джендем Тепе-юг!) да се “подобряват”, “ОБЛАГОРОДЯВАТ” с частни парички (А? Къде дават така?) ИМОТЧЕТА = е порочна и престъпна практика.

   Нали утре -размахвайки престъпни “разрешителни” другарят Частник ще си построи на “своя” паркинг заслонче за таратайката и даже …ГАРАЖ?

   А?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.