Централата на БСП в Пловдив минава под управление на новото Областно ръководство

Актуално Градът Избори 2021 Новини

Партийната централа на Столетницата под тепетата на ул. „Кр. Пастухов“ №14, известна като Голяма и Малката къща, както и клуба в район „Източен“ минават под управлението на Областната организация на БСП.

Това стана ясно по време на онлайн брифинг, даден от членове на Изпълнителното бюро на Градския съвет, на който те заявиха, че Резултатите на БСП в Пловдив на 4 април са отговорност на водача на листата Корнелия Нинова.

Зам.-председател на пловдивската организация Нина Чавдарова съобщи, че е имало желание Градския предизборен щаб да подаде оставка. „Ние няма да изградим алибито на г-жа Нинова, оставаме и работи в Пловдив за победата,“ декларира Чавдарова от името на щаба и ГС.

В края на брифинга, тя обяви пред журналистите, че все по-често ще се срещат във виртуална среда, а има вероятност и в бъдеще тези пресконференции да са сапо под такава форма, тъй като сградите на партията в града, известни като Малката и Голямата къща, както и клуба в Източен, от четвъртък с писмо са предадени за управление на Областния съвет на БСП.

Явно, за да дойде в Пловдив за кампания г-жа Нинова и е нужна тази инфраструктура и, за да не и пречим ние, коментира още зам.-председателят на пловдивската градска организация.

Според информация от Позитано 20, с която разполага Под тепето, до прехвърляне на управлението се е стигнало, след като новоизбрания областен лидер д-р Емил Караиванов няколко пъти поискал от ГС помещение, в което да работи областната структура, но така и не получил отговор.

Очаква се в понеделник групата общински съветници от БСП да дадат пресконференция във връзка с предстоящото разглеждане на бюджета на Пловдив, но още не съобщено дали тя ще се проведе онлайн.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Централата на БСП в Пловдив минава под управление на новото Областно ръководство

  1. Ако не знаете, Нинова е ипотекирала всички имоти на БСП, включително и тези в Пловдив заради заема за червената телевизия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.