Актуално

Бомбата е за аферист от „Младо вино“

Адската машина под Инфинито на Георги Господинов била стряскащо мощна

Мястото, на което е бил паркиран Инфинитито
Мястото, на което е бил паркиран Инфинитито
Бомбата в Тракия е за аферист от схемата „Младо вино“, делото за която бе затворено от съда с решение „невинни“. Става въпрос за бизнесменът Георги Господинов, който заедно с  Радостин Илиев, Ивайло Делчев, Димчо Ангелов, Младен Димов, Стефан Кисьов и Атанас Иванов бяха обвинени и в последствие оневинени за данъчни престъпления. Господинов от много време е в обхвата на полицията, не само заради „Младо вино“. Бомбата е била поставена под Остатъците от джипа
Остатъците от джипа
Инфинитито му. Наемниците са поставили адската машина над предната дясна гума. Според специалисти, мощта на самоделното устройство е било стряскащо силна. Но без съмнение е било за сплашване, тъй като е задействано докато около джипа няма хора. След взрива японският джип е на парчета. Железарията е била изнесена от паркомястото зад Пощата в Тракия рано тази сутрин. Парчета от джипа бяха разпилени по целия тротоар. Господинов веднага е привикан за разпит от полицията, като в момента се работи по няколко версии- конкурентна война, неуредени финансови отношения. По непотвърдена информация в момента Господинов се занимава с производство на безалкохолни напитки.

Бомбата гръмна малко преди полунощ. Беше адски силен взрив. Блокът подскочи, коментираха хора от близките блокове. Никой не си спомня кой е собственикът на Инфинитито. Нито някой беше чувал името Георги Господинов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина