Бойко Борисов посети и стадион “Христо Ботев”: 25 милиона… Надали ще стигнат

Актуално Власт Гласове Градът Новини Спортен Пловдив
стадион "Христо Ботев"

В компанията на спортния министър Красен Кралев и Дани Каназирева, Бойко Борисов посети строителната площадка на стадион “Христо Ботев”. При визитата му на Колежа, излъчена на живо във фейсбук, не бе забелязан кмета на града Здравко Димитров, както и областният координатор на ГЕРБ Иван Тотев. 

” Браво на тея момчета от Ботев. 25 милиона… надали като гледам ще стигнат. Но ще стане едно прекрасно съоръжение. И си го заслужават, и си го пазят, и си го контролират. И си го строят. Така и на Локо Пловдив се надявам да почнат- и там има 12 милиона”, каза премиерът.

” Мога да ви обещая, че стане ли този стадион, един финал на купа, на българска, ще ви издействам. Тука, на тоя стадион, ще се изиграе… ако зависи от нас разбира се… иначе… Така че браво на момчетата, много съм доволен”, каза той на Колежа.

” 25 млн. лв. отпуснахме за строежа на стадион “Христо Ботев” в Пловдив. Работи се активно по обекта, като наскоро започна и наливането на бетон на централната трибуна. Освен на строителите, благодаря и на ръководството на клуба, както и на феновете, които са силно ангажирани с този проект и оказват голяма подкрепа. Надявам се, че след като бъде завършен – стадионът ще може да приеме финал на голям европейски клубен турнир по футбол”, бе написано в личния фейсбук профил на Борисов след посещението на стадиона.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.