АктуалноГласовеИзбориКриминалеНовини

Без задържани за купен вот в Шекер махала

„Няма задържани лица и няма подадени сигнали за нарушаване на изборното законодателство на територията на пловдивския район „Северен““, заяви главен инспектор Венелин Костов, началник на Трето Районно управление в Пловдив, цитират от Радио Пловдив.

„Наблягаме изключително много на индивидуалната и на общата превенция, но нямаме данни за такъв род престъпления“, подчерта инспектор Костов.

При проведена полицейска акция срещу престъпността в ромската „Шекер махала“ има един арестуван за държане на безакцизни стоки без бандерол, които са конфискувани.

В хода на операцията са проверени общо 123 превозни средства, като са съставени 43 фиша и 24 акта в нарушение на Закона за движение по пътищата.

Подобна акция се провежда и в ромския квартал „Столипиново“, като резултатите от нея ще бъдат обобщени по-късно през деня.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. От 123 проверени мпс изваждаме съставените актове и фишове общо 67 и тук се пита в задачата колко са останали без проблемни ,ако приемем ,че милицията винаги занижава джагалската престъпност , нарушения и тнт.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина