Арестуваха бившия шеф на общинския инспекторат Борислав Димов

Актуално Градът Криминале Новини Под ножа

Бившият шеф на общинският инспекторат Борислав Димов е бил арестуван. Той е бил задържан при разследване на сигнали за множество длъжностни престъпления и рекет. То е било под ръководството на Окръжна прокуратура, от която до този момент официална информация няма.

Димов реално не е на поста от началото на тази година. На негово място, със заповед на градоначалника, за шеф в общинското ФБР бе назначен временно Асен Стефанов, бивш началник на ДАНС. Целта на рокадата бе „оптимизация и подобряване резултатите и качеството на работа на Инспектората“.

Борислав Димов бе ръководител на общинското звено, известно като Пловдивското ФБР, от декември 2019-а г., след местните избори и встъпването в длъжност на Здравко Димитров. Преди това той бе главен секретар на Областна администрация, докато Зико бе губернатор.

Кой е арестуваният шеф на общинското ФБР в Пловдив?

От общината отказаха детайлен коментар по повод ареста на бившия висш общински служител. Там официално нищо не са получавали от разследващите органи до този момент и нямат никаква информация.

„При изискуемост ще съдействаме с всичко необходимо“, съобщиха от пресцентъра на кметството.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Арестуваха бившия шеф на общинския инспекторат Борислав Димов

  1. Този Дим оф,върви в комбина с ЗикОо!Там всичко е 50/50!Единия рекетира другия прибира парите и после се дели!Този веднага да каже истината и да стане защитен свидетел ,като разкрие, кой и колко на месец от рекета е получавал!Иначе той ще лежи в затвора а другия ще си харчи милионите на свобода!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.