Актуално

Актьори отново канят на благотворителен базар в Капана

Над 10 артисти ще изложат част от продукцията си

Събраната сума от базара ще бъде дарена на ЦНСТ “Майка Тереза“

Второто издание на благотворителния базар „ Ела, купи и на децата в нужда помогни!“ ще се състои тази събота, 16 декември, от 12 до 19.30 ч. в бар No sense в Капана. Този път освен мотото, има и нов надслов – думата „благоДЕТЕл“. Няколко сред най-добрите родни марки и бутици ще се включат в събитието, а чаровните млади актьори  от Драматичен театър „Пловдив“ – Тодор Дърлянов и Патриция Пъндева – отново ще подкрепят каузата и ще раздават усмивки на посетителите.

Във второто издание над 10 артисти ще изложат част от продукцията си в добре познатия бар в Капана. Като част от прихода от събитието ще отиде отново за благотворителност. Събраната сума от базара ще бъде дарена на ЦНСТ “Майка Тереза“, който се намира в град Пловдив, на бул. „Коматевско шосе“.  Домакините са споделили, че имат нужда от коледни подаръци за децата, пакетирана храна и кухненска посуда. В дома са настанени деца на възраст между 12 и 18 години.

Първото издание на благотворителния базар „Ела, купи и на децата в нужда помогни“ се проведе през септември в бар "Котка и мишка ". Тогава  артистите, които се включиха, бяха 8, а събраната сума от 1000лв. отиде при децата в Комплекс за социални услуги "Олга Скобелева". С дарените пари бяха закупени учебни пособия и консумативи от първа необходимост.

С пълни ръце посетихме дома, като бяхме закупили и много лакомства и сандвичи за малчуганите! Децата бяха щастливи и доволни, разказа  Патриция Пъндева – главният организатор и деец на базара. Във второто издание „благоДЕТЕл“ неин верен помощник е Поли Жекова.

В базара отново ще се включат и много други хора и приятели, които също ще подпомогнат каузата, дарявайки част от събраните средства.  Посетителите ще могат да видят продукцията на: Галерия 28 ; Durly house atelier;  Nio nio couture ; Happy dreamers; Deep delicate urban couture ; T.G. Handmade art ; Brave New Hair ; Cyanoprom / Цианопром; Brocode; Дърводелие; Fantastic Mrs. Fox Bakery; WHAT A MONSTAR и др.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина