5 предпочитани детски центрове в Пловдив

Актуално Градът Живот Новини
Те може да са ви от помощ както за организация на различни семейни поводи, така и като вариант за почасово или целодневно гледане

Източник: Lost in Plovdiv

Да виждаш детето си да се забавлява в игра, е безценно и всячески като родители се опитваме да измисляме най-различни дейности, за да го поддържаме щастливо и усмихнато. Разходките в парковете са абсолютно задължителни и за щастие в Пловдив има немалко места, в които на разположение са както големи зелени площи, така и детски съоръжения и забавления.

Има обаче и моменти, когато няма как свободното време да е по цял ден навън, или пък търсим варианти за разнообразие и тогава на помощ идват детските центрове, в които аниматори се грижат и осигуряват занимания на децата ни.

Екипът на единствения дигитален пътеводител под тепетата подбра някои от най-големите сред тях, които може да откриете на централни локации и в големите търговски центрове. Те може да са ви от помощ както за организация на различни семейни поводи, така и като вариант за почасово или целодневно гледане.

Тон Бонбон

Тон Бонбон е може би първото заведение от този тип в Пловдив. Първоначалната му локация беше над стълбите на Каменица на Главната улица, след това се премести малко след подлеза на аптека Марица, а вече е с няколко обекта в различни части на града. Предлагат многобройни варианти както за празнуване на детски рождени дни, така и за почасово гледане и забавление.

Две от местата им са в големите търговски центрове под тепетата. Mall Plovdiv Тон Бонбон е подходящ за по-мъничките, а в Mall Plaza пък на разположение са доста голяма арена с възможност за ползване на атракциони и игри за големите и детски трамплин, щур лабиринт и надуваем батут, мини арт кът, детска библиотека и разнообразие от играчки на Step2, Fisher Price и Little Tikes за деца до 10 години. Залите за малчуганите в тях не предлагат възможности за организация на рождени дни, а само за почасово наблюдение.

Тон Бонбон Riva Center е също част от веригата и най-големият обект, в който може да похапнете вкусно в прилежащия ресторант с мини бебешки кът, или пък да празнувате семеен повод в някоя от многобройните зали, предлагащи детска дискотека, лазерни битки, видео игри и др.

Имат и детски център в Тракия, който обаче според уебсайта им е временно затворен.

Чрез тях може да поръчате също външна анимация и различна и оригинална украса за всякакви тържества.

HappyLand

Първоначално откриха в мола до METRO, още преди той да бъде реновиран и обновен под името PLOVDIV PLAZA. След това се преместиха в бизнес център Аркадия, точно от другата страна на булеварда и се оборудваха с няколко различни тематични зали. Най-често се използват за празнуване на рождени дни, като детенцето ви може да избира между 5Д кино, лазерна арена, боулинг, дискотека или пиратско тематично парти. Там, като че ли почасовото гледане не е толкова застъпено като опция, но може да проверите, в случай че нямат организирано мероприятие.

Capella Play

Capella Play е семейна концепция за развлечение на деца от 0 до 12г. и техните родители. Компанията развива свои уникални детски центрове  за игри на закрито, функциониращи в големи шопинг центрове. Първият Capella Play център e създаден в Копенхаген и е бил посетен от 250 000 души през първата година в България веригата отваря врати отначалото във Варна през 2007 година. По-късно през 2011 година продължават и в  София, а през 2017г детски центрове Capella Play има вече в Пловдив и Бургас.

При нас той е разположен в Mall Markovo Tepe. . Сред огромната джунгла от предизвикателства ще откриете забавни лабиринти, пързалки, мостове за катерене, картинг писта и специална многофункционална зала за спорт и музикални партита с озвучаване и осветление.

МакКуин

Детски Център МакКуин е един от големите и модерни детски центрове за развлечение на деца от 1 до 15 години на територията на град Пловдив.

Целия текст четете в Lost in Plovdiv

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.