АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив (23.10 – 29.10)

Тази седмица в Пловдив ще гледаме улични огнени спектакли и ще празнуваме

 

23 октомври

Lynn @ The Post

С наближаването на Петък времето навън продължава да става все по-хладно. Затова пък в бара става все по-топло.
С внимателно селектирани хитачки, Lynn ще застане зад пулта, така че обувайте танцувалните обувки и се пригответе за горещо парти.
Барманите ще ви очакват със свеж KO KO TI или пък някоя по-сгряваща напитка, за да може градуса и настроението да са в унисон.

Бар Пощата

21:00 – 03:00 часа

VAELLO at BALLY CLUB

На 23-ти октомври зад пулта в BallyClub ще застане VAELLO! Oчаква Ви позитивна и динамична музикална селекция, танци до сутринта, с весели и усмихнати парти хора.

Bally Club

20:30 – 04:00 часа

24 октомври

Османско наследство на Пловдив с Free Plovdiv Tour

По традиция Free Plovdiv Tour се провежда на английски език, за да може от услугите ни да се възползват максимално много от гостите на града.
Тази година обаче от Сдружение 365 поемаме инициативата всяка събота да представяме пред вас беседи на български език, които не са част от нашия обичаен маршрут и са по-малко познати на публиката. Тази събота – 24.10.2020г. тематична обиколка ще е посветена на Османското наследство на Пловдив.
Обиколката ще стартира заедно с обичайния ни тур в 11:00 часа пред сградата на Община Пловдив (площад „Стефан Стамболов“ 1), като тя е подходяща както за гости от други градове на България, така и за местни жители.
Бихме искали да помолим всички желаещи да се включат в тематичния ни тур да ни уведомят предварително, като ни изпратят съобщение във Фейсбук относно това от колко души се състои групата им.

Площад Стефан Стамболов

11 часа

„Вълшебната флейта“ за деца

В рамките на един час сладкодумната „Госпожа Опера“ представя вълшебната история за младия влюбен принц, за една красива принцеса, за един ловец на птички, за една зла Кралица на нощта и за един добър магьосник.

Режисьор – Росица Костова

Художник – Николина Костова – Богданова

Солисти – Ива Ананиева, Марк Фаулър, Евгений Арабаджиев, Тодорка Митковска

Артист – Арина Христова

Гост На рояла – Рита Дечева

Дом на културата „Борис Христов“

11 часа

InKarnation @ The Post

В събота за пръв път в бара ще бъде InKarnation, той ще се грижи за приятната музикална атмосфера в бара, докато вие се наслаждавате на някой прекрасен коктейл!

Бар Пощата

21:30 – 03:00 часа

SMOGB & AVDZHIYSKI at BALLY CLUB

Традицията продължава и на 24-ти октомври ви очаква “Street Mix with DJ SMOGB & AVDZHIYSKI” от 20:30 и след 23:00 часа горе в клуба ще настъпи време за танци, незабравими емоции и ще избухнем здраво с комбинация от R&B, Hip Hop ритми.

Bally Club

20:30 – 04:00 часа

25 октомври

XI МФ „Дни на Музиката в Балабановата къща“: ТАНГИСИМО – TANGO ARGENTINO SHOW

Спектакълът “Танго Аржентино Шоу ТАНГИСИМО” е посветен на най-страстния от всички танци – тангото, плаващо между надежда, насилие, любов и страст. В него участват виртуозни изпълнители, които тръгват на музикално пътешествие, за да открият нови хоризонти и да олицетворят същността на цял народ, душата на Аржентина и Рио де ла Плата.
Музикантите Светлин Русев (цигулка), Людовик Мишел (китара), Мариса Меркаде (бандонеон), Ромен Льокюие (контрабас) и танцьорите Жизела Паси и Родриго Руфино обединяват таланта си в един ансамбъл с изключително богатство на тембрите, който е изнесъл няколкостотин концерта в най-престижните зали и фестивали по света.
Меланхолията на бандонеона и страстните полети на струнните, сякаш разказват истории, а танцуващата двойка с нейната богата и омагьосваща хореография, интерпретира цялата магия на тангото в най-пълната му форма, изразявайки фаталността на невъзможната любов, изострените чувства и поезията на Рио де ла Плата.

Дом на културата „Борис Христов“

19:00 часа

Класиката Blood Bowl пристига в Пловдив!

Blood Bowl е агресивен свят, пълен с всякакви фентъзи гадове, които редовно си избиват зъбите на спортния терен. Blood Bowl е вече съвременна класика и неслучайно толкова години стои на върховете на тактическите настолни игри.
Няма нужда да носите каквото и да е. Няма нужда да се подготвяте. Всичко, което ви трябва е хъс и желание да пребиете някого. В играта, де. В играта!

За да се чувствате комфортно сме поканили най-централната фигура на тази игра в България. За нас е кеф и чест да ни гостува капитанът на националния ни отбор по Blood Bowl – Емил Цанев.
Той ще донесе няколко различни фентъзи отбори и ще ви научи как можете да използвате играта като инструмент за избиване на лошото настроение.

Offline Café

11 часа

Staff party @ Bally Club

Bally Club ви кани на поредица „Staff Party“! -50% на избрани алкохоли и коктейли.

Bally Club

17:00 – 23:59 часа

 26 октомври

3 Години Rock Bar Download на Лейди Странгфорд 5

През октомври се даде началото на една дългоочаквана трансформация в Пловдив – започна ремонтът на два етажа от сградата на първото в България сиропиталище и бивш дом за деца, лишени от родителска грижа „Рада Киркович”. Те ще бъдат превърнати в Комплекс за ранно детско развитие, проект на фондация „За Нашите Деца“.

Този рожден ден по традиция ние посвещаваме на благотворителност, дейност, на която е била напълно отдадена и самата Лейди Странгфорд. След нашето събитие ще отделим процент от оборота на заведението, за да подкрепим #заедно ремонтно-възстановителните дейности на Комплекс за ранно детско развитие в Пловдив.

Rock Bar Download

20:00 – 02:00 часа

27 октомври

Plovdiv Swing Social Dance

След доста дълга пауза, отново се завръщаме с редовните сошъли всеки вторник! Една от най-хубавите страни на суинг танците е запознаването с нови хора! Елате да се социализираме, да потанцуваме, да импровизираме или просто да се порадваме на хубава джаз музика в приятната обстановка на Vintage House. Просторният дансинг Ви зове!

Vintage House

20:00 – 23:00 часа

Цялата подборка на дигиталния гид Lostinplovdiv вижте ТУК.

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина