Актуално

107 години Ротари празнуваха в Тримона


107 години от създаване на Ротарианското движение празнуваха членовете на Ротари клубовете под тепетата тази вечер в Тримонциум. Президентите на трите организации в Пловдив разрязаха празнична торта и си пожелаха следващите 107 години на движението да са още по- обществено значими и всеотдайни. Акцент на бала бяха младоците в Ротари движението, които поемат щафетата и вече организират десетки инициативи.
Днес денят не е случаен- освен, че празнуваме рождения ден на идеята Ротари, честваме и Световния ден за мир и разбирателство. Каквато е и идеята на нашето движение, обясниха президентите на ротарианските клубове. На тържеството присъства председателят на общинския съвет арх. Илко Николов, първите бизнесмени на града, дамите от елитарните клубове под тепетата, както и съпругите на ротарианците, обединени в движението „Вътрешен кръг“.


Щафетата е в младите хора. Само двете младежки организации са автори на дузина инициативи в помощ на хора в неравностойно положение. Това, че имаме наследници, ни кара да работим още по-усърдно, обясниха старшите ротарианци.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина