АктуалноГрадътКриминалеНовиниСъдТемида

1 милион лева кръвнина поискаха роднините на Митко от Цалапица

Снимка: БНТ

Пловдивският окръжен съд даде ход на делото срещу Рангел Бизюрев за убийството на Димитър Малинов в Цалапица. Темида реши наказателния процес срещу 32-годишния подсъдим да се гледа по общия ред с разпит на всички свидетели на днешното разпоредително заседание.

Роднините на жертвата поискаха общо 1 милион лева кръвнина- за 700 хиляди претендираха майката и сестрата Атанаска Бакалова и Траяна, а за 300 бабата и дядото на убития Димитър Малинов. Те бяха конституирани и като граждански обвинители.

В съдебната зала адвокатите на Бизюрев поискаха делото да се разгледа по съкратената процедура, като се разпитат шестима свидетели, сред които близнаците Динкови. Съдът отхвърли искането и процесът ще премине с разпит на всичките 37 свидетели и 14 вещи лица, в рамките на четири съдебните заседания.

„Рангел казва, че не е нанасял удари в лицето, казва също, че Борислав стоял в колата. Е, питам аз, кой е нанесъл ударите на Митко в лицето? Медицинската експертиза показва, че Митко има в белите дробове кръв“, каза майката на Димитър Малинов- Атанаска.

Прокурорът подчерта, че мотивите за извършеното тежко престъпление в Цалапица са междуличностни отношения.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Момчета, има лекарство, което ви позволява да удължите младостта. Cлед седмица на приемане: ерекцията е супер, енергията е 2 пъти повече, започна да отслабва и като цяло се чувства млада. Съветвам всички да опитат, защото животът е сам–> https://da.gd/wirex

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина