АктуалноГрадътКварталиНовиниОбщина Пловдив

„Васил Априлов“ вече е строителна площадка

Западното платно от бул. „Васил Априлов“, в отсечката на кръстовището с „Шести септември“ и моста на УХТ, вече е строителна площадка.

Днес основната пътна артерия бе разкопана, а движението на автомобили е пренасочено в източното платно на булеварда. Дейностите ще продължат близо два месеца, като до 15 септември трябва да бъде подменен целият водопровод по трасето, тъй като старият аварираше през няколко седмици, както и да бъде преасфалтирана цялата отсечка.

На място за старта на фрезоването на асфалта днес бяха кметът на район „Централен“ Георги Стаменов, заместник-кметът по строителството Тошо Пашов, както и представители на изпълнител.

„Уточнихме етапите на работа. Следващите седмици предстои най-тежката част по подмяна на водопровода, който в този участък е на дълбочина от 6 метра. Подмяната на ВиК съоръжението няма да попречи на водоподаването в района“, съобщи Георги Стаменов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Момчета, има лекарство, което ви позволява да удължите младостта. Cлед седмица на приемане: ерекцията е супер, енергията е 2 пъти повече, започна да отслабва и като цяло се чувства млада. Съветвам всички да опитат, защото животът е сам–> https://da.gd/wirex

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина