АктуалноМненияНовиниПод ножа

Право на отговор на Галина Дедева

Под тепето публикува позицията й по повод нашата публикация „ Съпругата на Стефан Дедев влиза в ръководството на Дома на културата“

Под тепето публикува Право на отговор на Галина Дедева относно публикацията ни „ Съпругата на Стефан Дедев влиза в ръководството на Дома на културата „. Представяме го на аудиторията си без редакторска намеса.

„ Уважаеми г-н. Дернев ,

В публикуван от Вашия уебсайт и персонално от Вас материал под заглавие „ Съпругата на Стефан Дедев влиза в ръководството на Дома на културата „ от 03.03.2020г., се твърдят неверни факти и обстоятелства. В тази връзка информирам  Вас и гражданите:

1.В цялата ми трудова дейност до момента,  не съм заемала длъжност ПР в нито една струкура или организация било то  общинска, държавна или частна.

  1. В изречението от публикацията „ Общинските репортери много добре знаят, че създаденото ОП имаше пиар, а освен това са напълно наясно кой беше той “ – Информирам , че в ОП „Зоопарк Пловдив ‘‘ никога не е съществувала длъжност ПР, още по-малко като служител да съм заемала тази длъжност.

3.В изречението от публикацията  „ И отново заплатата й бе плащана с публични средства „  –  Оскърбителни са Вашите внушения, от които прозира  умишлено и тенденциозно настройване  на читателите против моята личност. Уважаеми  Г-н Дернев, всеки положен труд е възмезден. Предполагам, че Вие също получавате трудово възнаграждение за Вашата работа…или не ?            Факта, че „ Зоопарк Пловдив“ не е извършвал дейност към момента, в който съм била служител, аз не нося отговорност.

  1. До днес 13.03.2020г. /датата на изпращане на моето право на отговор/ продължавам да бъда служител по трудов договор към ОФ „ Пловдив 2019 „ и не съм „ останала без работа“ според Вашето твърдение. Изнесеното от Вас отново е лъжа. Очевидно е желанието Ви да внушавате на гражданите невярна информация.

5.В края на статията твърдите , че длъжността, на която ще бъда назначена не съществува, т.е  няма такава длъжност. За пореден път съобщавате фалшива новина.

Очаквам да публикувате моите опровержения на фактите и обстоятелствата, които нараняват моите чест и достойнство, както и  Вашето публично извинение за публикуване на недостоверна и подвеждаща информация”.

Бележка на Ивайло Дернев: Публикуваното от мен в Под тепето не цели да внушава на гражданите невярна информация. Всичко, което съм написал, на практика се потвърждава от г-жа Дедева- тя е работила в неработещия зоопарк, работи в момента в Общинска фондация „Пловдив 2019” и знае какви са съществуващите длъжности в ДК „Борис Христов”, което значи, че ще заеме една от тях.

Да, „излъгал” съм за ПР на зоологическата градина, тъй като в някои от теоретичните постановки на маркетинга пиарът е част от длъжността „Експерт маркетинг и реклама”, каквато тя е заемала там.

Да, лъжа, че г-жа Дедева все още работи в „Пловдив 2019”, но не разбирам защо, след като половината от екипа, изнесъл на гърба си Европейска столица на културата, бе освободен.

Да, всеки положен труд е възмезден, но въпросът е с какви средства- публични, или частни. Г-жо Дедева, аз никога в живота си не съм използвал публичен ресурс, за да полагам труда си. Средствата за възнаграждението за моята работа си ги изработвам сам. Така се случват нещата в частния сектор, ако не сте разбрала.  

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. ‘Свинявам са,Иво, ама к’ви доказателства имаш, че г-жата не е отрудена, прокъсала жили в МаркетингРеклама на мъртвородената несъстояла се ЗООЛОГИЧЕСКА ГРАДИНА С НАУЧЕН ИНСТИТУТ „КАЛИНКА“ и неговите Факултети и Катедри?
    Нямаш. Ето на, каката възразява разгневено, току-виж те осъдила, оти бая заплата се е натрупала през трудовио стаж, та можеме да си го позволиме. (За документацията: Ивайло, а не просто Иво, нали?)
    РОГА И КОПИТА беше фирмето, изобретено от колегата Остап Бендер (син на турский поданик!) послужило за образец на Зоологическата Академия в Наше Село; обаче му липсваше ОФИЦИАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ КЪМ ВЛАСТТА (Община) с финансиране на МОЙ ГРЪБ / твой / наш / данъкоплатец. Те си бяха Частници, честни и почтени НЕПмани и даже си имаха Зитц-Президент (сиреч който да излежава неизбежните присъди). Нямаха Маркетинг и Реклама (Пиарститутка както опростено си я наклеветил!)
    Ето как го сложи’йме у малкото джебче Великио Комбинатор.
    Хвала!

    1. Напрегнатото, усилното всекидневие на лъскавия културен дом изисква високо квалифицирани, дълбоко компетентни и енергично РАБОТЛИВИ специЯлистКи които да понесат бремето на … там к’вото / щото.
      Е, ПО ВРЕМЕ НА КАРАНТИНА -КАТО СА ЗАБРАНЕНИ ВСЕКАКВИ СБИРКИ- Е МАЛКО ПО-ЛЕСНО, САМО ДО ВЕДОМОСТТА СЕ НАЛАГА ДА СЕ ПРЕСЕГНЕШ, КАКО.
      (Искам да ти стана секретарка че да науча и машинопиш!)

  2. В Мичкюр една племенничка имаме – за нищо не става, ама отказва да се омъжи, понеже – амбициозна, независима.
    „Куратор“ щеше да става да се препитава покрай АРТаджийЦите, оти она самата една круша не умее да изрисува (както знаем МУЗИКОВЕД е оня, който прелиства страниците, докато някой свири Соната, щото ръцете му пречат да музицирВа).
    Отказа се.
    Дисертация към новооткритата катедра СТРИПТИЙЗ в АМТИ +И +Цирк на тема „Анатомически особености на пловдивската г-ца“ – не можело без да си предплати. МНОГО.
    Та сега – „искам да стана пиарститутка на синекура като порасна“!
    Лоялна партийна активистка на САРБ (ГЕРБ =“Граждани…“) и може да се отървем най-после от нея. А дано, ама надали…

  3. Ето Дорето докладва ПЪРВА РЪКА сведения: „Познаваме я г-жата, че и високата чест сме имали да й сърбаме попарата. Изключително високомерна и самозабравила се, с огромно самочувствие и без капка акъл. На визия го докарва, опъната е отвсякъде, дано не се разпадне в някакъв момент, че ще е страшно… Където и да я нябутат, няма да положи грам усилие да свърши някаква работа, само ще командва и ще омаловажава труда на останалите. Жива и здрава да е, жалко само за наистина кадърните хора, които заради такива безмозъчни хрантутници, не могат да се докопат до нито един пост.“
    Вероятно мазолестата десница на Галина ще кормува ГДК към все по-ОТВОРЕНА „култура“ – на открито, на теферич, без комари заради отровите, с кебапче на клечка под салаша!
    Хвала!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина