АктуалноКриминалеНовини

Новият шеф на Пловдивската полиция: Не се очакват рокади

Екипът на Областната дирекция на МВР в Пловдив ще бъде запазен, това съобщи новият директор на пловдивската полиция  – старши комисар Йордан Рогачев.

Припомняме, че той бе представен пред личния състав на дирекцията от зам. – министъра на вътрешните работи Стефан Балабанов вчера.

„Към момента не се очакват рокади в дирекцията. С екипа в момента смятам, че ще се справим и че ще осигурим спокойно протичане на изборите за местна власт,“ обяви Рогачев, който допреди ден оглавяваше ОД на МВР – Пазарджик.

Той допълни, че по другата актуална тема – африканската чума по свинете, която достигна и пловдивския регион –  вече са провеждани работни срещи и предстоят редица действия за ограничаване на заразата. „Полицията ще съдейства изцяло на институциите, заяви директорът.

Като основни приоритети в работата си новият директор посочи: противодействие на конвенционалната престъпност, на разпространението и на производството на наркотици, намаляване на пътната травматичност и засилване контрола над участниците в движението.

Вярвам на взаимодействието с прокуратурата, каза още Йордан Рогачев. На вниманието на полицията ще бъде и подобряването на административните услуги на гражданите. Предстои масовата паспортизация – ще се създаде организация за улесняване на гражданите, увери той.

Източник: Радио Пловдив

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. кога това когато са изтрепаха доста хора …. а другото че не го дават те …. аман знаем че всичко е един ФАС с главно С…айде лека и приятна вечер от мен

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина