АктуалноВластГрадътМненияНовиниПод ножа

Къде живее Ральо Ралев?

Проверка на „По света и у нас“ показва, че районният кмет обитава апартамент с голяма квадратура в луксозна сграда

Къде живее Ральо Ралев? Отговор на този въпрос може да внесе яснота около ареста на кмета на район Северен, подробности за който се очакват днес от София. Адресната му регистрация е в един от блоковете на улица „Борба“. Апартаментът там се води на негово име.

Кооперацията на „Ген. Данаил Николаев“

От много време обаче Ральо Ралев и съпругата му обитават друго жилище в нова кооперация на ул. „Ген. Данаил Николаев”. Според запознати, апартаментът там се води на жена му, която по непотвърдена информация работи в РИОСВ. Половинката на райкмета кара Мини Купър, а той притежава два автомобила- Фолксваген и Ягуар. Проверка на Под тепето установи, че в последните 1-2 месеца семейство Ралеви не са били забелязвани на ул. „ Ген. Данаил Николаев”. Вчера пък проверка на „По света и у нас“ показва, че районният кмет живее в луксозна сграда в апартамент с голяма квадратура на бул. „Шести септември”.

БНТ съобщава, че според живеещи там, със специален чип само той можел да се качва до 7-я етаж, където е апартаментът. От декларацията му, подадена през 2018 г. пред комисията за противодействие на корупцията, става ясно ,че Ралев разчита само на заплата. В нея не са открити несъответствия от проверяващия орган. В документа е посочено, че Ралев има кредит от 58 000 лв за изплащането на имот – апартамент от 73 квадрата и влог от 18 000 лв.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

10 коментари

  1. Ето заради такива а амбициозни и самозабравили се селяни които искат да си устроят поколенията бягат в чужбина младите хора. Те просто не вярват че може да има справедливост

  2. Изглежда че кмета на северен район е чувствал че никой не стои над него и може всичко да прави. Къде да инстанциите над него? Защо не са забелязали че той се е самозабравил

  3. Затвор за всички ,възползвали се от положението и власта си и връщане на всичко откраднато с лихва!!! Да видим тогава дали ще си позволяват ,дори да си помислят да взимат подкупи и дали ще крадат..

    1. Галя, А дано ама надали.Но ако продължаваме да спим, ще продължават да крадат.Събирали подписи как не бил такъв човек,ти да видиш.Наглото му поведение край няма. Жалбите от района за какво ли не разрушено, неспазване на правилата за строене валят, но отг е само констатироно или госпожо нали занете в каква държава живеем – отговор на държавен служител. Да не захващам темата колко опасни са детските площадки, защото никой не мисли важното е да се вземат 50 хил за 50м2 детска площадка

  4. Ами проста аритметика показва, че 73 кв.м. по 700евро са близо 50000 евро или 100000 лева? Но като се има предвид локацията и цените май имота е повече като цена???? Но как държавни служители заделят 100000??? Явно рушвета е на почит от кмета.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина