АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Къде да посрещнем Нова година 2019?

Екипът на единствения дигитален гид под тепетата направи за вас кратък обзор на няколко места, които според нас могат да са весело място за парти

Започваме най-късата работна сдемица в годината с мисълта как да я изпратим. Новогодишната нощ обикновено е повод да се съберем с компанията, да се веселим заедно и да посрещнем дванадесетия час подобаващо – с песни, танци и добро настроение.

Екипът на единствения дигитален гид под тепетата направи за вас кратък обзор на няколко места, които според нас могат да са весело място за парти. Не претендираме за изчерпателност и ще се радваме на всички ваши предложения в коментарите.

Очаквано тази година няма особено голяма разлика в цените на кувертите и те варират от места, където нямате нужда от предварително платена сума за вход и консумация, до ресторанти, в които менюто и програмата ще ви струват до 150 лв.

Повечето ресторанти вече са готови със своята празнична оферта и няколко от тях се откроиха с интересни предложения по наше мнение.

Тази година от ресторант Хемингуей залагат на меню, което умело съчетава в себе си традиционни специалитети с фюжън елементи и съвсем нетрадиционни наглед вкусови комбинации. Цялото меню е една приятна закачка и сме убедени, че ще е успешен експеримент.

В ресторант „Сол и пипер” шеф Боруков ще изненада приятно вкусовите ни рецептори с телешки медальони с охльови, аспержи и трюфел, а сармичките по традиция ще са зелеви.

Приятно впечатление прави и фактът, че доста голяма част от заведенията са помислили и за по-малките си гости и са подготвили за тях детски менюта и на някои места – дори забавления.

Е, едва ли баровете са най-доброто място за малчуганите, така че ако сте успели да си осигурите баба и дядо за компания, с чиста съвест може да се впуснете в щур купон и луди танци до зори.

В Новогодишната нощ в клуб VOID са подготвили яка селекция от музика, презентирана от Mironov, PHM, Plamen K, Pink Tsonk, sayulke. Партито започва в 10 часа и е с обещание да продължи до сутринта.

В любимия бар Gingertale дават заявка за посрещане на 2019 – а в джинджифилово настроение – с приятни напитки на бара, танци в диско ритмите на Fukko и сутрешни зелени дивани. В куверта са включени коктейл за добре дошъл, гризини и дори баница с Ginger късмети…какво ли са ни забъркали барманите предстои съвсем скоро да разберем.

Без куверт и приятна компания в акомпанимента на убийствена музика предлагат и от Bally Club.  DJ Guerrero & ILL-Q ще бъдат зад пулта, а ще изпратим старата година с шампанско и заобиколени от много приятели!

Наздраве за Новата година без излишна суета ще ти кажат и на бара в „Котка и мишка”. Там хубавата бира и широките усмивки са гарантирани. Хмеловата напитка ще е без конкуренция, а цялата обстановка – с фокус върху приятелското семейство.

Колкото и да е студено и мразовито, на площада пред общината посрещането на Новата година винаги е съпроводено с много танци и песни. Организаторите предвиждат 40 – минутни хора, затова се пригответе с удобни обувки и подходящо облекло. Веселбата на открито около сцената пред кметството ще започне в 22 часа с концерт на рок бандата Jeremy?. Музикантите ще предадат щафетата на местната поп формация 4 Magic точно в 22.40ч., а след победителките от X Factor идват минутите за фолклорната програма. Народните танци ще са под съпровода на оркестър „Орфей“ и фолклорен ансамбъл „Тракия“, а след това Славин Славчев и групата „Julian’s Laughter“ ще забавляват пловдивчани до сутринта . Водещи на празненството ще са Богдана Трифонова и Симеон Колев от сутрешния блок „Стартер“ на „БГ Радио“.

А вие къде ще посрещнете Новата година?

Източник: Lostinplovdiv

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина