АктуалноГласовеГрадътИзбориМненияНовини

Иван Петков- Бебето: Градското ръководство на БСП води капсулирана политика, без да допуска различно мислене

Вече се правят най-различни машинации за изкуствени събрания, изкуствени номинации, алармира в навечерието на вътрешните избори кандидатът за лидер на БСП в Пловдив

Предстоящата битка „Гергов срещу Бебето” за градски лидер на БСП е най-актуалната тема сред актива на партията в момента и ще продължи да бъде такава до средата на март, когато ще се проведе изборът. Според проведените до момента събрания по клубовете 22 са кандидатите за мястото на сегашния лидер Красимир Трифонов, като с най-много номинации са Георги Гергов и бившият общински съветник Иван Петков-Бебето.

„ В предстоящите избори за градски лидер няма да има някакъв сблъсък на идеи. Напротив. Отсега са започнали да се правят най-различни машинации за изкуствени събрания, изкуствени номинации. Надявам се разумът на нашите партийни членове и делегати да надделее. Да заявят ясно, че трябва да има промяна”, заяви пред Под тепето днес Иван Петков. Той бе модератор на партийна дискусия в хотел „Марица”, в която участва председателят на партията Корнелия Нинова. На събитието не присъстваха градското и областно ръководство на Столетницата.

„ Проблемите на градската организация в последните десет години се отразяват в оценката, която ни дава обществото. На местните избори ние сме на трето, пето или четвърто място, както беше миналата година. 2019-та е много показателна за това как избирателят вижда нас. На европейските избори при 28 процента избирателна активност имаме 20 850 гласа, а на местните, при 40 % избирателна активност, имаме 11 340 гласа за кандидата ни за кмет. Трябва да ни светне, че има проблем, който се нагнетява години наред, тъй като ръководството тук води тази политика. Една капсулирана политика, без да се допуска различно мислене”, подчерта Иван Петков.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. ДОКАТО ШЕФ ВИ Е ЧЕРВЕНИЯ ШОПАР ТАКИВА ЩЕ СА ВИ РЕЗУЛТАТИТЕ.ТОЙ Е ПОВЕЧЕ ГЕРБАДЖИЯ ОТКОЛКОТО ВАШ И НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ВИ ПРЕДАВА. ДАЖЕ НЕ ВАС , ЧЕ СТЕ МНОГО СЛАБИ , А ИГРАЕ ВИНАГИ ЗАЕДНО СЪС ШАНТОНЕРКАТА ЗДРАВКА СРЕЩУ СЛАВЧО.

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина