АктуалноВластГрадътИзбориМненияНовиниПод ножа

Зико пита опозицията: Амелия Гешева с конкурс ли бе назначена?

Ако се върнем назад в годините кога е имало конкурс за Старинен Пловдив, каза той по повод искането на шестима съветника да спази Закона и да назначи директор на института след конкурсна процедура

„ Ако се върнем назад в годините кога е имало конкурс за Старинен Пловдив? Кой е бил назначен след конкурс? Чрез вас задавам този въпрос. Нека си внесат предложението, нямам нищо против, но нека дадем възможност на хората да работят дали могат да се справят”, отговори с поредица от питания кметът на искането на съветниците от Демократична България и независимите Слави Георгиев и Костадин Гаров да спази Закона и да проведе конкурс за ОИ „Старинен Пловдив”. Те ще внесат предложение, с което настояват Общински съвет да задължи градоначалника да организира конкурс за Общинския институт.

„ Амелия Гешева с конкурс ли бе назначена? Лошо ли се справи със Стария град, след като стана заместник-министър след това? А Кафтански?”, продължи с въпросите към опозицията в местния парламенвт Здравко Димитров.

„ Как го избрах? Има желание да помогне, работи, има позиции в културните среди”, отговори за пореден път на задавания му въпрос как се е спрял точно на Богомил Грозев за шеф на Стария град.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

Един коментар

  1. Щом „…Демократична България и независимите Слави Георгиев и Костадин Гаров искат от кмета спазване на Закона чрез провеждане на конкурс…“ ТОВА НЕ Е ПАРТИЙНА / ПАРТИЗАНСКА ПОЛИТИКА, А Е ЕЛЕМЕНТАРНО СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ДОКОЛКОТО ГИ ИМА.
    БИ ТРЯБВАЛО ВМЕСТО „ИНИЦИАТОРИ“ И АГИТКИ ЗА СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ДА БДИ …КРИВОСЪДИЕТО, ЗАПЛАТАДЖИИТЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА.
    ТОТЕВ ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН, СЪДЕН И ЗАТВОРЕН! ПАРТИЙЦИТЕ АКО СИ ГО ПРЕИЗБИРАТ ПОКАЗВАТ, ЧЕ СА ШАЙКА МАФИОТИ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина