АктуалноКриминалеНовини

Записите от камерите на инцидента, при който загина пешеходец на бул. Руски, са предадени на следствието

Това обявиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“ по повод отправените искания от страна на медии и близките на загиналия Велко Илиев

Видеозаписът на пътния инцидент, при който късно вечерта на 16 юни пешеходец бе блъснат от автомобил на кръстовището на бул. „Руски“ и бул. „Шести септември“, е предаден на разследващите полицаи. Това съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“ по повод отправените искания от страна на медии и близките на загиналия да им бъде предоставен записът, заснет от видеокамерите в Центъра за управление на трафика. В момента се води разследване и от общинското предприятие нямат право да предоставят информация по случая.

От ОП „Организация и контрол на транспорта“ изказват искрените си съболезнования към близките на талантливия пловдивски музикант Велко Илиев и призовават всички участници в движението да спазват правилата, да са внимателни и да проявяват отговорност на пътя.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Къде е КАТ,никакъв контрол ,.По пловдивските улици не се спазват .ХОРА идете пред КАТ,да пращат полицаи на кръстовищ,пред пешеходните пътеки да почнат да глобяват,само така ще накарат водачите на М П С да спазват законите.КРАЙНО ВРЕМЕ Е.

    1. Да точно преди 3 дни спрях да дам път на пешеходеца на пешеходната пътека един тъпанар дойде и ме удари отзаде извикахме полиция а те ни казаха случвасе няма проблеми и това беше

  2. Дано ,този водач остане без ,шофьорска книжка и получи световна пресъда от органите на реда, след като се запознаят със всички доказателства по случайя . И се надявам да има сериозни мерки по отношение на шофьорите и сериозни наказания.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина