АктуалноКриминалеНовини

Задържаха 19-годишния потрошил 5 коли в Тракия

Свидетел твърди, че пътниците в колата са се запознали същата вечер в бар

Пловдивчанин на 19 години, криминално проявен, е управлявал БМВ-то, което помля няколко паркирани коли в Тракия. Това съобщиха от ОД на МВР-Пловдив, след като са задържали извършителя, който избягал от местопрестъплението.

Младеж опита да избяга от полиция, но удари 5 паркирани автомобила

Припомняме, че по-рано днес бе съобщено за „атрактивната“ катастрофа, сигналът за която е получен малко след 3 часа тази сутрин. Автопатрул на 05 РУ подава светлинен сигнал, за да спре за проверка лек автомобил БМВ със софийска регистрация. Водачът на автомобила подминава патрула и се отправя към блок 30. Полицаите последвали БМВ- то, което при опита за бягство се удря в 5 паркирани автомобила в близост до блока. След удара от колата се измъкнали 5- ма младежи, които побягнали в различни посоки. На място е заловен един от пътуващите, който е на 19 години.

В хода на снемане на обясненията арестуваният на мястото младеж разказал, че в автомобила са пътували трима души. Не се били познавали, запознали се в бар, който посетили вечерта.

Задържаният шофьор е извършил кражба през 2016-а, когато е бил на 16 г. Отказал е съдействие на униформените. Предстои вземане на алкохолна проба и такава за наркотици.

Издирва се още едно лице. По случая се извършват процесуално- следствени действия.

За щастие инцидентът е без пострадали хора.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина