АктуалноКриминалеНовиниРазследване

Внимание: Без светофари на кръстовището на Руски до х-л Лайпциг

Eкип и на ОП „ОКТ“ демонтира светофарите, в които се блъсна автобус

Не е ясно кога ще работи отново светлинната регулация на кръстовището

Соня Попова

Eкип и на общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“ започна демонтаж на двете светофарни уредби на кръстовището на бул.“Руски“ и ул.“Любен Каравелов“, в които тази сутрин се блъсна автобус на градския транспорт.

Водачите трябва да се движат с повишено внимание в участъка, тъй като освен работещите там аварийни екипи, в момента кръстовището на бул. „Руски“ до х-л „Лайпциг“ е без светлинната регулация.

От ОП „ОКТ“ не се ангажираха със срок кога отново ще работят светофарите. Повредата била голяма и ще отнеме време да се отстрани.

Припомняме, че по данни на полицията на кръстовището между бул.“Руски“ и ул. „Л. Каравелов“ в 6 часа тази сутрин автобус на градския транспорт блъснал микробус, паркиран пред хотел „Лайпциг“. Удареният бус, от своя страна, се врязва в колони около входа на хотела и няколко бетонни саксии. Една от кашпите удря друг микробус. После автобусът продължава по бул. „Руски“ и се блъска в двете светофарни уредби.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Е как така?!?! Катастрофи стават по цял свят, едва ли е най-трудното нещо на света да се възстановят няколко сетофарни уредби! Тотев, ти си Малоумник!!! Срам и позор за тебе! А фактът, че не го осъзнаваш, те прави още по-жалък!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина