АктуалноГрадътМненияНовиниПод ножа

Хора, пътища, автомобили

Бул. „Цар Борис III Обединител” затворен и за пешеходци

Загражденията ограничават движението на гражданите между Тримонциум и Тунела

Булевард „Цар Борис III Обединител” е затворен за автомобили вече втори ден. Оказа се обаче, че е затворен и за пешеходци. Заради транспортния хаос от вчера много пловдивчани решиха да не излизат с автомобилите си в последния работен ден за годината, което разхлаби възлите по улиците в града. Мнозина предпочетоха пешеходното предвижване. Част от тях обаче останаха изненадани, тъй като се оказа, че загражденията между Тримонциум и Тунела ограничават и пешеходното преминаване.

Временни огради са поставени около Централна поща, на тупика на улица „Отец Паисий”, по всички подстъпи към подлеза на Гладстон, на спирките на Тунела. По загражденията липсват информационни табели, които да напътстват хората. Маршрутите за пешеходците за връзка с Главната са през площад Централен и бул. „Мария Луиза”, през археологическия подлез. Целият периметър около мястото, на което трябва да се строи сцената за откриващото събитие, е недостъпен. А зад загражденията вече втори ден се премахват уличните лампи и тролейбусната контактна мрежа. Вдигането на сцената ще започне след няколко дни.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Не само да не отваря боливардо, ами даже да го затвори завинаги! ЗАБРАНИТЕЛНИЯТ РЕЖИМ НА ИНДЖИНЕРИНГА ТОТЕВ СЪС ВСЯКАКВИТЕ ПРЕЧКИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО ПРЯКО СЛЕДВА ОТ РЕЖИМА БоБоТРИ.

    Да се даде на някоя „Гражданска Инициатива“ (‘свинявам са за мръсните думи ГИ, де, голфаджиите, ама да кажем Шайка, или колтурничко АГИТКА) освободеният от тролейбуси, трафик и каляски ТУНЕЛ където на сушина Меката Китка Асан Асанов, ГЕНЕРАЛен Директор на „Пловдив За ЕДНО“ да си прави Изгъзици.

    Свършиха се из Пловдив ПУЩИНАЦИ на всяка крачка да си сглобява некадърните непотребни „съоръжения“ (за МОЯ сметка и ТВОЯ, майна!) та ша задръсти и последната останала артерия за задъхващия се в селяндурско пешеходене Център.

    Хак ни е, толкаво му е инджинеринговото мозаченце

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина