Славчо към Зико: Поздравления, постигнахте национален рекорд!

Актуално Гласове Градът Новини

„Заместниците не са самотни фигури, към тях вървят цели звена с още назначения,“ предупреждава Славчо Атанасов

Моделът “Тотев” започва да се доусъвършенства, коментира екскметът

Пловдивският народен представител от ПГ „Обединени патриоти“ Славчо Атанасов, който бе и конкурент в надпреварата за кметския пост със спечелилия кандидат на ПП ГЕРБ Здравко Димитров, разпоространи апел към Зико да намали броя на заестниците си. Вижте какво написа Атанасов на личната си страница в социалната мрежа:

“Поздравления, г-н Димитров. Постигнахте национален рекорд по брой на заместници. В София, която е четири пъти по-голяма от Пловдив са 7. Какво стана с тежкото финансово състояние на общината, за което ви предупредих още по време на предизборната кампания, но всички кандидати отричахте? Тогава поехте ангажимент да не вдигате данъците, сега, месец по-късно, се отмятате. Предупредих също, че администрацията е прекалено раздута и трябва да се съкращава, а вие сега я увеличавате още, при това напълно неоправдано.

Заместниците не са самотни фигури, към тях вървят цели звена с още назначения. И това е на гърба на всички пловдивчани, чиито данъци ще вдигате. Имам усещането, че както вече предположих, моделът “Тотев” не само остава, а сякаш започва да се доусъвършенства и развива наново. А поехте и такъв ангажимент – да се борите с него…”

Накрая екскметът завършва с апел към настоящия: “Намалете броя на заместниците, защото тези прекалени назначения са бреме на гърба на пловдивските данъкоплатци.”

Споделете ни във:

11 коментара за “Славчо към Зико: Поздравления, постигнахте национален рекорд!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.