АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеИзпод тепетоМненияНовини

Първата смарт зарядна станция в ретро стил ще се намира в Мол Пловдив

Чрез мобилен телефон клиентите могат да следят процеса по зареждане

Пловдив се сдоби с още едно устройство за зареждане на електрически автомобили. Първият търговски център в града Мол Пловдиввече разполага с екстравагантно екооборудване – двойна зарядна станция за електроавтомобили, която е микс от ретро и модерни джаджи. Съоръжението е най-нестандартният досега проект  на eCars.

Зарядната станция изглежда като червена ретро бензинова колонка със светлини.Класическата винтидж визия се допълва от  маркучи с пистолет, откоитонямадатечебензин, носаваженаксесоар за автентичното изживяване.

За да не избяга от модерното си съвремие, зарядната станция е оборудвана с 10.1″ екран, на който се следи процесът  по зареждане. Чрез специално мобилно приложение клиентите могат да се информират кога автомобилът им е напълно зареден и готов отново да потегли. Смарт  съоръжението позволява едновременното зареждане на два автомобила на специално обособените за целта паркоместа. Зарядната станция разполага с  двойно AC устройство с мощност до 2 х 22 кВт трифазно, с тип 2 контакти и връзка със сървъра на eCars.

Настоящата зареждачка е първата от общо две уствойства, с които ще се гордее молът от тази пролет. Разположена е в подземния паркинг, с лесен достъп от двете рампи за автомобили. Втората станция, също двойна, ще бъде позиционирана на външния паркинг до рекламната кула. Новите умни съоръжения ще улеснят всички собственицина електромобили в Пловдив.

Смарт придобивките са още една изненада за клиентите по повод десетата годишнина на Мол Пловдив. Инсталирането им е своеобразен преход към априлската търговска промоция, организирана от търговския център, в която наградите са 10 бр. електрически велосипеда – малък принос от търговския център в посока на по-природосъобразен начин на живот на пловдивчани.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Изпрати новина