АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеКултураНовини

Проф. Галина Лардева стана зам.-ректор в АМТИИ

За вице по учебната дейност бе избран проф. д-р Костадин Бураджиев

Академичният съвет на АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“ гласува управленския екип на ректора проф. д-р Тони Шекерджиева-Новак.  За зам.-ректор по учебната дейност бе избран проф. д-р Костадин Бураджиев, а зам.-ректор по научноизследователската дейност става проф. д-р Галина Лардева.

Проф. Бураджиев завеждаше учебната дейност на академията при втория мандат на предишния ректор проф. Милчо Василев, а проф. Лардева досега бе декан на факултет „Изобразителни изкуства“. Тя е двигателят на Есенните изложби.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Накъдето се е изпрошнал българският КУЛТУРизам скоро можем да очакваме тази велможа да си я гласуват и за Член-Кореспондент на БАНДА.
    Взаимно се харесват в разните Агитки и се потупват по рамената и се възхваляват из заседания и “обсъждания”, а най-вече се назначават и …ръкополагат. За БАНДА-„академия” не сте чували ли?
    И за Духовната “академия” на капитан Методиев не ще да сте чувалЕ, оти те теа работи на скришно се уреждат, между по-първи ‘ора, архонтЦи.
    Разложението на Есенните Пловдив го дължи на тъкмо тази самозвана кака („блондинка“ и тя ужким, както всички Главни Каки). А на Жълтото Училище =разложението и съсипията го дължим и на нейните Ортаци от АМТИ (+И +Цирк)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина