АктуалноГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Превеждат допълнителни пари за ток на Английската гимназия

Има избран изпълнител за довършване на зарязания ремонт на училището, изчаква се срокът за обжалване на процедурата

С контролни електромери ще се следи консумацията

Соня Попова

Община Пловдив е превела парите за радиатори на Езикова гимназия „Пловдив“, стана ясно от изявление на кмета Иван Тотев днес. Както ви съобщихме преди дни, Английската гимназия трябва спешно да реши проблема с липсата на отопление в сградите си, след като пазарджишката фирма, която извършваше ремонта на сграда, го заряза.

Сумата за 115 електрически отоплителни уреда  за общежитията и още около 20 броя за голямата сграда вече е по сметката на училището, увери градоначалникът. „Община Пловдив ще подпомогне гимназията с още средства. „В момента сме се ангажирали, че ще прехвърлим сума от между 20 – 30 000 лева за допълнителни разходи. Имаме контролни електромери в общежитията, обещали сме на директора на базата техните данни да му възстановим разходите за ток,“ обясни Тотев.

Той потвърди, че има избран изпълнител за довършване на ремонта на сградата. В момента тече срокът за обжалване от останалите участници в обществената поръчка, който трябва да бъде изчакан по закон, като и администрацията и ръководството на училището се надяват да няма жалби, за да може да се справят бързо със ситуацията.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина