АктуалноГрадътИзпод тепетоМнения

Подлезът под Пощата стана Канале Гранде (ГАЛЕРИЯ и ВИДЕО)

Проходим е с лодка

Все е имало наводнения в подлеза под Централна поща, но такива каквито видяхме снощи и днес, не сме виждали, тюхкат се опитващите се да преминат по улица „Гладстон“ пешеходци и автомоблисти.

Водата този път е и по бул. „Княгина Мария Луиза“, а до преди ремонта на съоръжението не е стигала до там.

На място се суетят пожарникари и се чудят как да действат в тази ситуация.

Учудващо е, че има изнанадани от ситуцаията. Припомняме, че по време на откриването след ремонта, лично кметът Иван Тотев обяви, че и след ремонта може да има вода в подлеза.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

10 коментари

 1. Безсрамни крадци… изроди продажни… и за вас ще има видов ден рано или късно… радвайте се сега на алъш-вериша бедни душици жалки…

 2. Пловдив се управлява от некадърници не от вчера, не от клептокрацията на крадливия мамин ИМПЕРИАЛист инджинеринг Иб. Тотев, а още от Куршум Хан и от Марково Тепе направено на скъпоценни павета за радост на сегашните асфалтаджийски мафиоти. Безброй примери да не ги изброяваме, всеки ги знае.

  Подлези?

  Големият джумбуш ПРЕДСТОИ НА ГАРАТА, където ДЪЛБОКО В ЧОРБАТА щели да прокарват трафика от Града към Кючука, сякаш са кьорави, че мижавото пешеходно подлезче обслужващо пътниците и коловозите се наводнява при всеки дъждец.

  Срам и ПОЗОР за ЕСК2019, кмете! (Бил предупредил, милият, че ремонтът под Пощата нямало да предотврати наводнения, там била друга далаве… пардон, “идеята” за милионите! Да оставим, че стари кореняци пловдивчани помнят дали изобщо беше потребен такъв идиотски подлез без развръзки, унищожил площад ХанКрум с Окръжието, както и ОтецПаисий която беше транспортен гръбнак).

  Да оставим, че “търговия” на дребно В ПОДЛЕЗ е идиотизъм: аз оттам игла няма да купя, ако се наканя да сляза то е за да прекося набързо и безопасно.

  Да оставим, че “трафик” в провинциален БГстан няма плашещ, то и в Бруклин никой не копае за пешеходно прекосяване. Софиянци даже зазидаха големи оформени подземия срещу Транспортна Болница, понеже са само БЕЛЯ РАБОТА, мръсотия и престъпления.

  НО НА ГАРАТА “ПОДОБРЯВАНЕТО” ЩЕ БЪДЕ МАЩАБНО И ЗА ПОКОЛЕНИЯ, ТАМ ЦЯЛА ЦЕНТРАЛНА ЗОНА ЩЕ СТАНЕ НЕПРОХОДИМА ЗА ПЕШЕХОДЦИ, ПЕНСИОНЕРИ И ДАНЪКОПЛАТЦИ ЗАРАДИ СТРАХОВИТИТЕ ДУПКИ, ИЗКОПИ, РАМПИ, СТЪЛБИЩА, ПИКАЛНИЦИ . . . ЕЛЕГАНЦИЯ ФРАНЦИЯ.

  Китайците половин Африка прекосиха високо над жирафите с леки метални премоствания за железници и автотрафик – без да завземват никакви територии и квадратури. Мъдрите нашенски БУТАЧИ щели да събарят Бетонния мост оти скоростните (?!?) влаци искали височина; ами будала, тогава що не свалиш РЕЛСИТЕ по-ниско, доколкото трябва; а и никакви “скорости” през “малка гара Пловдив” няма нужда да ни пробутвате.

  БДЖ, на пръсти в Града!

 3. Тотев отдавна трябваше да е в ,,Академията“ но нашето корумпирано
  првосъдие си ,,затваря
  очите“!!!

 4. Само , че се дадоха лудите 8 милиона от нашия джоб. Нали се сещате половината къде са отишли – при един много дълъг и нагъл крадец , превърнал се в олигарха на Пловдив.

 5. По време на соца сърояхме по целият свят, а сега една улица не можем да направим

 6. Община Пловдив пак спи, едно нещо не направиха както трябва, нямам думи! Иначе данъкоплатеца плаща, за техните изцепки!

 7. Свидетели сме на „уникален ремонт, завидни инженерни познания и качествено изпълнение „… Дали е заложена поне някаква неустойка по договора или не е стигнала от комисионни за всички на клончето?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина