АктуалноГласовеГрадътМненияНовини

Наско Узунов се облече като смърф за сесията, на която гледат концесиите на Локо

Общинският съветник Атанас Узунов, който е и административен директор на Локомотив Пловдив, се появи в Заседателната зала на местния парламент облечен с костюм на смърф.

От трибуната Узунов разказа, че лично премиерът Борисов му звънил снощи, за да честити Купата на отбора.

„От името на ръководството на Локомотив Пловдив искаме да изразим нашата благодарност за феърплея, който показаха двете агитки, както и самите футболисти. Благодарим за организацията, която направиха Община Пловдив и пловдивската полиция! Нямаше никакви произшествия на отиване и връщане. Доказахме, че освен Европейска столица на културата, Пловдив е столица и на футбола. Доказахме, че футболът е една социална магия, която обединява много хора,“ каза развълнуван от той.

Припомняме, че броени часове, след като отборът спечели Купата на България, на редовно заседание днес Об С-Пловдив ще разгледа концесиите за стадион „Локомотив“ и за детско-юношеската база на клуба. Съветниците трябва да вземат решение за откриване на процедура за определяне на концесионер и възлагане за строителството на футболен тренировъчен комплекс в район „Тракия“. Прогнозната инвестиция е в размер на близо 22 милиона лева, а срокът на изпълнение е 35 години. Велможите трябва да решат и за концесията за строителство на спортен комплекс – стадион „Локомотив“, също за 35 години и с прогнозна инвестиция от малко над 80 милиона лева.

В духа на приятелството между управляващи и опозиция, победители и победени, Наско Узунов подари „жълта купа“ на колегата си от БСП Иван Петков – Бебето. Каза, че му я е купил специално да си прави салата в нея. Младият социалист прие подаръка с усмивка.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина