АктуалноГрадътНовини

Крушарски обеща нов стадион на Локомотив до края на годината

Ако общината и държавата съдействат, шефът на Локо ще посрещне Борисов преди края на 2020-а на „новото бижу“

До края на годината Локомотив Пловдив може да има нов завършен стадион. Това обеща шефът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски пред премиера Бойко Борисов, който е на посещение в Пловдив днес. Министър-председателят посети първо „черно-белия“ клуб, след което тръгна към стадиона на Ботев, като посещението е във връзка със заделените 37 млн лева от правителството за пловдивските стадиони.

Отделените средства ще са достатъчни за завършването на „бижуто“, както се изрази Крушарски и, ако общината и държавата съдействат, новият стадион в парк Лаута ще бъде готов до края на 2020-а година, обеща пред премиера той. Борисов се задържа 10-ина минути на стадиона на Локомотив, след което каза, че е много студено и „министрите му ще настинат“, и тръгна към стадиона на градския съперник Ботев. Преди да тръгне Борисов закачливо пита дали ще има „Трибуна Марешки“, както и потърси фенът на Локо, който му „писал смс-и през ден“. Феновете му отговориха, че той не е тук, а заминал извън града.

Очаквайте подробности!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Бойко, много внимавай с тия двамата – Здравко и Здравка, толкова са алчни, крадливи и „умни“, че така ще те омацат с тия милиони, накрая ти ще си виновен за всичко, а те ще се излежават по плажовете в Дубай.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина