Коледният дух завладя Пловдив (ГАЛЕРИЯ)

Актуално Градът Живот Новини

Запалиха светлините на 13-метровата елха

Коледният дух завладя Пловдив тази вечер. Празничната украса в града светна заедно със запалването на 13-метровата елха пред кметството. Точно в 18ч. момиченце от Детска вокална формация „Омайниче“ натиска копчето, за да грейнат светлините на коледното дръвче и украсата под тепетата. Кметът Здравко Димитров реши да предостави възможността на дете от „Омайниче” да „запали” коледното настроение.

„ Вие деца чувствате най-силно и се радвате най-много на този празник. Затова първо се обръщам към вас. Наближава най-хубавият празник. Празник, който ни връща в детството. Сигурен съм, че и по-големите и по-малките си спомняме с носталгия за времето, когато наистина празнувахме този празник като най-малките и вярвахме във всичко добро, което предстои. Пожелавам на всички през новата година да се случат много добри неща. На най-малките пожелавам дълго време да вярват в доброто. И да получат много подаръци. Весели празници и да има усмивки”, каза Здравко Димитров на първата си церемония по запалване на коледните светлини като градоначалник, пред да почне отброяването от 10 до 0, до запалването на елхата и празничните фойерверки.

Споделете ни във:

1 коментар за “Коледният дух завладя Пловдив (ГАЛЕРИЯ)

  1. Коледното дърво е обич, състрадателност, благост, доброта и още много ценности. Колко жалко и колко лошо. Да из. ЛЪжеш, да назначиш 9 кмета с една камара администрация, да измамиш с мадам лъжа екзитпол, да вдигнеш данъците, да махнеш един за да седне друг, и да махнеш една бариера и да кажеш какво величие си извършил – това е безсрамие, липса на достойнство., липса на морал. Досега не се е случвало в Пловдив.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.