АктуалноЖивотЗабавлениеКултура

Ивана Папазова от сцената навръх 50-годишнината си: Обичайте!

Животът ми без вас няма смисъл, обърна се към публиката актрисата

Иво Дернев

„Обичайте!”, призова магнетичната Ивана Папазова в Деня на будителите, навръх 50-аата си годишнина. Актрисата отбеляза юбилея си там, където се чувства най-добре- пред публиката, на сцената на любимия си пловдивски театър. Ивана не скри сълзите си след премиерата на спектакъла „По-студено от тук”, в който изпълнява главната роля. И с играта си, и с естествената си изповед пред хората в Камерна зала, тя ги усмихна и разплака, стопли ги и ги разтрепери, обнадежди ги и ги натъжи.

„Животът ми няма смисъл и без вас, публиката, без приятелите. Наистина няма смисъл. Непрекъснато ще благодаря на племенниците си, които са в залата. На дъщеря ми. На Ники. Водеща сила в живота ми са доброто и любовта. До тук съм се стремяла те да ме движат, ще продължа да се стремя и занапред.  Обичайте”, поклони се пред непрекъснато аплодиращата я публика Папазова.

След което благодари на колегите си от пловдивския театър, като ги посочи като истинските съвременни будители. „Майната му на тая глобализация, в която живеем. Ние сме стар род, български род, ние ще оцеляваме въпреки. Благодаря ви и поклон”, развълнува се актрисата.

С цветя я затрупаха много нейни приятели и почитатели. А тя покани всички на по питие в новото заведение в двора на Драмата.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина